Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ben 1.800 kusur tl'ye satin almistim ve gayet memnun kaldım. Hem oyun hem de film izlerken tatmin etti beni dolayisiyla tavsiye ederim. 27 inc 1080p almayın diyenlere aldiris etmeyin, tamamen bakış mesafenizle alakalı eger yakindan bakacaksanız ekrana 24 inc alin ama eger uzaktan bakacaksanız bir problem olmaz.
Uzaktan bakma olayını duydum. Öyle değerlendiririm bende. Kredi kartı ile gel de satın aldım. İade ödemesi ile falan uğraşmak istemiyorum. Mesajınız içime serpti.
Ben 1.800 küsur TL'ye satin almistim ve gayet memnun kaldım. Hem oyun hem de film izlerken tatmin etti beni dolayisiyla tavsiye ederim. 27 inc 1080P almayın diyenlere aldiris etmeyin, tamamen bakış mesafenizle alakalı eger yakindan bakacaksanız ekrana 24 inc alin ama eger uzaktan bakacaksanız bir problem olmaz.
Ben 1.800 kusur tl'ye satin almistim ve gayet memnun kaldım. Hem oyun hem de film izlerken tatmin etti beni dolayisiyla tavsiye ederim. 27 inc 1080p almayın diyenlere aldiris etmeyin, tamamen bakış mesafenizle alakalı eger yakindan bakacaksanız ekrana 24 inc alin ama eger uzaktan bakacaksanız bir problem olmaz.
Hayir bir sikinti olmuyor. Yakından bakarsan pixelleri gorursun genelde o yüzden 27 inch 1080p tavsiye edilmiyor ama mesafeli oturacaksan gayet iyi. Uzaktan bakmak daha iyi yani bir renkler vs gayet iyi.