AOC 27G2U incelemesi

Tearing, kırılma olayı olmuyor mu bende öyle sorun var her şeyi aktif ediyorum ama hala sorunu çözemedim bana eger NVIDIA kullanıyorsan bana fotoğraf atabilir misin bir de monitörün oyun modu tarafında FreeSync ayarlarınıda atabilir misin rica etsem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende bir sey olmuyor. Cok memnunum. Oyun modu: Oyuncu 1, OverDrive: Strong, FreeSync: Acik, G-Sync: Acik.

Bende bir sey olmuyor. Cok memnunum. Oyun modu: Oyuncu 1, OverDrive: Strong, FreeSync: Acik, G-Sync: Acik.

Hocam peki NVIDIA denetim masası orijinal ayarlı mı yoksa değiştirme falan yaptın mı?(Örneğin kaliteden performansa çekmek gibi)

Alacağım ama kararsız kaldım.
1- ışık süzmesi çok olur mu?
2- Gerçek 1ms değil diyorlar. Bu konu hakkında bilgilendirme yapacak var mı?

Hocam peki NVIDIA denetim masası orijinal ayarlı mı yoksa değiştirme falan yaptın mı?(Örneğin kaliteden performansa çekmek gibi)

Yok hayir. Sadece gynsc actim.

Alacağım ama kararsız kaldım.
1- ışık süzmesi çok olur mu?
2- Gerçek 1ms değil diyorlar. Bu konu hakkında bilgilendirme yapacak var mı?

Isik sizmasi bende cok hafif var. Onu da isik sizmasi testi disinda hic fark etmedim su ana kadar. Grey to grey 1ms, digeri 4 ms diye biliyorum. Ama 4ms ile 1ms arasindaki farki anlayacak goz de pek kimse de yok zaten, profesyonel oyuncu degilseniz. Piyasada gordugumuz bir cok monitor gercek 1ms degil. Oyle monitorler icin ya TN panel tercih etmelisiniz ya da cok ciddi paralar vermelisiniz.

@EArcy rica etsem monitorde beyaz temali bir yerde 10 sm mesafeden resim cekip paylasabilir misiniz? Almak istiyorum son karari verecegim.

Peki hocam ölü pixel çıkma şansı yüzde kaç Teknobiyotik.comdan aldım sıkıntı çıkarırlar mı? Çıkarırlarsa hemen iptal edeyim göndermeden.

Hocam monitör geldi pixell test yaptım IPS glow testi yaptım. İkisi de olumlu ne ölü pixell çıktı ne de ışık süzmesi. Hatta ışık süzmesi hiç yok denecek kadar güzel. Yalnız iki sorunum var. Birincisi panelin sağ kısmında ki çerçeve de böyle üsten alta doğru aralıklı ince bir çizgi halinde bakır gibi bir şeyler var. Yani eran kapalı iken ve dikkatlice bakılınca belli ediyor.

Bir diğer sorun ise alt çerçeve de sanki boşluk var. Elimle bastığım zaman alt çerçeveplastiği hafif bir baskı nalle ile buluşuyor ama dikkatlice bakarsanız anlarsınız. Kağıt testi yaptım kağıt girdi. Kredi kartı testi yaptım kart sadece AOC markasının üst kısmında ki çerçeveye biraz girdi. Sizce bunlar problemmi değiştirmeli miyim? Yoksa hepsinde mi o boşluk var.

Bende aldım yorum yazmak istiyorum cok memnunum inanılmaz parlaktı britnigsh yğzd 27'ye getirdim. Biliyorum bu sizin için iyi yğzde 100'de neler olur bilmyorum.

Beğenmediim yanı düğmelerdi. Brith i kısmak için cok urastım bir Matematik var orada

Cok cici bir şey cok sevdim monitörü.

Arkadaşlar bu USB'leri nasıl kullanacağım ya biri yazarmı. Yazıcı kablomu takacağım oradan kasaya diymi.
Peki ama öle oluyor mu ya nasıl oluyor. Kasanın 1 adet USB'sinden 4 USB elde etcem bu 4 USB'de her şeyi kullanabilir miyim HDD var 4 TB klavye mouse?

Evet yaziciya da uyan kablonun bir ucu monitore diger ucu kasaya gidecek. Ben klavye, mouse kullaniyorum. 3.1 yuvasini da sarj kablosu icin kullaniyorum. HDD calistirir mi onu bilmiyorum denemedim hic.

Evet yaziciya da uyan kablonun bir ucu monitore diger ucu kasaya gidecek. Ben klavye, mouse kullaniyorum. 3.1 yuvasini da sarj kablosu icin kullaniyorum. HDD calistirir mi onu bilmiyorum denemedim hic.

Sağ ol hoam ya USB oalyını cozemedim diğer konumda var cevap gelmedi. Güç yetersiz gibi uyarılar alıyorum USB'leri calıstıramıyorumsiz nasıl cozdunuz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…