AOC 27G2U incelemesi

• Konuyu başlatan EArcy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 204
  • Görüntüleme 33.579
2-3 tane ölü piksel mevcut evet.
80 Cm'den bakiyorum ama nedenini anlayamadim, alistim bir gunde şu an guzel gelmeye basladi gozume :)

2-3 tane ölü pixel olmasına rağmen iade etmediniz mi?
Peki ışık sızması ne durumda çok rahatsız edici mi?
Ölü pixeller monitör'ün görünmeyen yerin de mi kalıyor ben biraz titizim ölü pixel ileride sıkıntı yapmaz mı?
Son olarak içinden Display Port kablosu çıkıyor mu?

2-3 tane ölü pixel olmasına rağmen iade etmediniz mi?
Peki ışık sızması ne durumda çok rahatsız edici mi?
Ölü pixeller monitör'ün görünmeyen yerin de mi kalıyor ben biraz titizim ölü pixel ileride sıkıntı yapmaz mı?
Son olarak içinden Display Port kablosu çıkıyor mu?
Ölü piksel kullanimda belli olmuyor testte gordum sadece ama belki iade ederim karar vermedim. 1 Display port 1 hdmi cikiyor kutudan bende rx 570 var cift monitor yaptim. Isik sizmasi yok gibi bisey hic belli degil

Ölü piksel kullanimda belli olmuyor testte gordum sadece ama belki iade ederim karar vermedim. 1 Display Port 1 HDMI cikiyor kutudan bende RX 570 var cift monitör yaptim. Isik sizmasi yok gibi bir şey hiç belli degil.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Peki genel olarak monitörden memnun musunuz kullanım açısından konfor vb. ?
Bir de bir şey daha soracağım monitörün yatay ve dikey olmak üzere uzunlukları kaç cm acaba bilgi verme şansınız var mı?

Son düzenleme:
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Peki genel olarak monitörden memnun musunuz kullanım açısından konfor vb. ?
Bir de bir şey daha soracağım monitörün yatay ve dikey olmak üzere uzunlukları kaç cm acaba bilgi verme şansınız var mı?
eve geçince ölçülerini atarım tabi ne demek ayarlarından user srgb yi seçtim overdrive i da strong yaptım baya baya güzel oldu. ilk gün dedim keşke 24 inç alsaydım diye ama şuan çok hoşuma gidiyo açıkcası alıştım heralde :)
Daha duzgun foto paylasirim aksam bunlari kardesim cekmis kotu cekmis :)
Soldaki 27g2u , Sagdaki LG 21’8 fhd 1080p led monitor 600 tl ye almistim onuda

Dosya Ekleri

• 55D12D07-968D-42C2-AA5B-9006C5393CC0.jpeg
    55D12D07-968D-42C2-AA5B-9006C5393CC0.jpeg
    196,3 KB · Görüntüleme: 153
  • 9343365F-3A97-4D24-B57E-C828B5B2417F.jpeg
    9343365F-3A97-4D24-B57E-C828B5B2417F.jpeg
    352,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Eve geçince ölçülerini atarım tabii ne demek ayarlarından user srgb yi seçtim OverDrive'i da strong yaptım bayağı bayağı güzel oldu. İlk gün dedim keşke 24 inç alsaydım diye ama şu an çok hoşuma gidiyor açıkcası alıştım herhalde :)
daha duzgun fotoğraf paylasirim aksam bunlari kardesim cekmis kotu cekmis :)
soldaki 27G2U, sagdaki LG 21’8 FHD 1080P LED monitör 600 TL'ye almistim onu da.

Olsun çekmiş yine de 🙂
Her şey için teşekkür ediyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum tekrardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı