AOC 27G2U incelemesi

Aynı seyi bende soylebilirim bende o modeli cok arastirdim ama yorumlar beni vazgecirdi faceit esea tüm turnuvalara katiliyorum FPL-C ve TSL master division da bulundum şanslıyimkk modeli kullanan bir arkadaşim var mahallemde kendisiyle konuştum gidip deneyecegim yarın duruma gore satin alacagim kararimi buradan yazacagim sizlere de.

Son düzenleyen: Moderatör:

AOC olan monitörü mü Samsung'u mu deneyeceksiniz?

Dostum bende ciddi anlamda apexs Legends ve PUBG oynuyorum ve ikisi de hızlı oyun oldukları için özellikle apexs Legends sağ sola hızlı dönüşlerin fazla olduğu oyun. Bu yüzden korktuğum şey ghosting hayalet efekti sorunu yaşamak. Yaklaşık 1 hafta önce Gigabyte CV27f VA panel aldım ghosting yüzünden iade ettim. Şimdi bunu alırsam aynı sorunu yaşar mıyım merak ediyorum. TN panel kullanıyorum ben de sıkıldım renkleri soluk olmasından. Attığın resimlerdeki renklerin canlığı insanı cezbediyor resmen

Günlük sıradan oyuncuyum ama ghosting ve IPS glow asla istemem ışık sızması kabul edilebilir seviyede olursa sorun olmaz. Çok kullanıcı yorumu okumak lazım.

Sanırım bu konuyu takip eden çoğunluk olarak 24G2U alacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…