Her yerde olacak evrensel tarih belirli bir yer yok kim yaparsa oradan alacağız artık kardeşim
N11'de kupon topluyor çoğu kişi ama sende istersen gir bir topla derim ne olur ne olmaz N11'de indirim olursa üstüne 50-100 TL daha indirim koyabilirsin.
N11 indirimleri sanırım 8 ya da 9 Kasım'a kadar her gün 09: 00-11: 00-13: 00-15: 00-17: 00-19: 00-21: 00 saatlerinde kupon dağıtıyor daha detaylı bilgiyi N11 uygulamasından alabilirsin.
Ghosting yok. İnternette testleri var. AOC'un diğer modeli olan G27C1 modelinden daha iyi bir performans sergiliyor bu konuda. Tercih sizin. Ben dediğim gibi öneriyorum bu modeli.
Ghosting yok. İnternette testleri var. AOC'un diğer modeli olan G27C1 modelinden daha iyi bir performans sergiliyor bu konuda. Tercih sizin. Ben dediğim gibi öneriyorum bu modeli.
Son bir soru soracağım bir son olsun color banding testi yaptınmı. Karanlık temalı filmlerde böyle saçma sapan oluyor mu monitör. Neden soruyorsun diye merak ediyorsan bundan 1 hafta önce Gigabyte CV27f VA panel monitör aldım bu sorun yüzünden film falan izlenmiyordu oyunlarda da aynısını yaşadım kusmuk gibi görüntüsü vardı. İade ettim. Varsa böyle bir şey hiç bulaşmım.
Kardo hangi siteden aldın soyler misin? Bende 27 inç modelini alacağım da. Sıkıntı olursa iadede sorun yasatmicak bir site biliyor musun? Hepsiburada'da yok olsa oradan alacağım.