konrad_k Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #11 sinan7777 dedi: Hacı bu 4ms senin bozulan monitor hangi modeldi? 1ms 144HZ miydi? Genişletmek için tıkla... AOC 27G2U/BK Monitör benimki buydu. Bildiğin dolandırıcılık aslında. Neyse ki gönderdiklerini açmadan satınca yeni monitör alacak parayı bulabildim. Yoksa mahkeme falan cidden uğraşırdım İtopya'yla.
sinan7777 dedi: Hacı bu 4ms senin bozulan monitor hangi modeldi? 1ms 144HZ miydi? Genişletmek için tıkla... AOC 27G2U/BK Monitör benimki buydu. Bildiğin dolandırıcılık aslında. Neyse ki gönderdiklerini açmadan satınca yeni monitör alacak parayı bulabildim. Yoksa mahkeme falan cidden uğraşırdım İtopya'yla.
S sinan7777 Decapat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #12 konrad_k dedi: AOC 27G2U/BK Monitör benimki buydu. Bildiğin dolandırıcılık aslında. Neyse ki gönderdiklerini açmadan satınca yeni monitör alacak parayı bulabildim. Yoksa mahkeme falan cidden uğraşırdım İtopya'yla. Genişletmek için tıkla... Itopyaya dava açıcam kanka ben mecbur ya herro ya merro
konrad_k dedi: AOC 27G2U/BK Monitör benimki buydu. Bildiğin dolandırıcılık aslında. Neyse ki gönderdiklerini açmadan satınca yeni monitör alacak parayı bulabildim. Yoksa mahkeme falan cidden uğraşırdım İtopya'yla. Genişletmek için tıkla... Itopyaya dava açıcam kanka ben mecbur ya herro ya merro