AOC 27G2U vs MSI MAG271C

• Konuyu başlatan EArcy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 4.609
AOC nin C27G1 modelini incehesap tan 1400 liraya aldım cuma günü. Bence bekleyin yine düşebilir. C27G1 enteresan bir şekilde hem Overdrive hem Freesync aynı anda açabilen bir monitör.

Ben o kampanyayı biraz geç gördüm, almaya çalıştığımda stok bitti uyarısı verdi :( Şimdi 27G2U modeline takıldım ama artık. Birçok koşulda kullanacağım için IPS panel tercih edeceğim sanırım

Kardeşim ölsen bedava verseler dahi MSI monitör alma bak uyarıyorum neden dersen QP Bilişim müsteri memnuniyeti konuma bakabilirsin..

AOC'nin ölü piksel garantisi var tavsiye ederim.

Ben değişim yapmazlar diye bişe demedim o serinin ürünlerinin %90'ı ölü piksel sorunlu ve servisle %90 oranında uğraşmayı göze alıyorsan bana hava hoş..

Biraz şans işi bu ölü piksel konusu ya. Tek dileğim hevesli hevesli AOC'yi aldıktan sonra ölü piksel çıkmasından dolayı tekrar servise göndermemek. MSI'ın Service Point'inden aşırı memnunum ama. Laptopum da msi ve bana çok iyi hizmet sağladılar. Normalde hakkım olmayan şeyleri bile müşteri memnuniyeti adına garantiden ücretsiz değiştirdiler yani. Servisin ters gününe mi denk geldin acaba nedir :)

Biraz şans işi bu ölü piksel konusu ya. Tek dileğim hevesli hevesli AOC'yi aldıktan sonra ölü piksel çıkmasından dolayı tekrar servise göndermemek. MSI'ın Service Point'inden aşırı memnunum ama. Laptopum da msi ve bana çok iyi hizmet sağladılar. Normalde hakkım olmayan şeyleri bile müşteri memnuniyeti adına garantiden ücretsiz değiştirdiler yani. Servisin ters gününe mi denk geldin acaba nedir :)

Dostum okumadan cevap yazdın galiba ben MSI monitörü alırsan %90 servislik olucaksın dedim değişmez veya yenisini vermezler diye bişe demedim ayrıca yenisindende çıkıcak saçını başını yolucaksın sonra Tecnopath'da beni biri uyarmıştı dersin :) Marka fanlığı yapma çok daha iyi monitörler var..

Dostum okumadan cevap yazdın galiba ben MSI monitörü alırsan %90 servislik olucaksın dedim değişmez veya yenisini vermezler diye bişe demedim ayrıca yenisindende çıkıcak saçını başını yolucaksın sonra Tecnopath'da beni biri uyarmıştı dersin :) Marka fanlığı yapma çok daha iyi monitörler var..

Şuradan marka fanlığı çıkarmak için şuursuz olmak lazım. Marka fanlığı yapıyor olsaydım gider MSI marka olanını alırdım neden AOC alayım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı