AOC 27G2U vs MSI MAG271C

• Konuyu başlatan EArcy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 4.583
Rx590 var çoğu oyunda 100 fps görüyorum

O zaman düşünmeden al. 144hz'de oyun cidden fark ettiriyor kendisini. Ki ben sadece kuzenimin monitöründe deneyimlemiş bir insanım. Ama 1-2 saat oyun oynamak bile ben de 144hz monitör alacağım dememe yetti. Şimdi de araştırıyorum alacağım işte :)

ince hesapta msi MAG271CV 1750 tl ye düşmüş bugünlük sizce alınır mı acil cevap :)
msi MAG271CV modelini incehesaptan 1750 tl ye aldım bakalım inşallah memnun kalırım
birde mag271c den farkı ne acaba çok merak ediyorum.
normal satış fiyatı her sitede 50 100 lira daha pahalı msi ın kendi sitesinde bile hiç bir fark yazmıyor.

Son düzenleme:
AOC 27G2U aldım 5 aydır kullanıyorum. Ölü piksel çıkmadı. Işık sızması çok az. Sadece testlerde belli oluyor günlük kullanımda hiç dikkatimi çekmedi. Çok memnunum
Ben de AOC 27G2U ile bunun arasında kaldım hocam. İkisinin fiyatı da aynı . AOC un iyi yanı pivot olması ve ips olması . MSİ ın iyi yanı ise curved olması.Çok kararsız kaldım açıkçası çünkü ışık sızması ve ölü piksel olayından çok korkuyorum,bir de curved olayı hoşuma gidiyor. Bu ikisi arasından hangisi daha mantıklı olur sizce ?
MSI Optix MAG271CV 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör

Ben de AOC 27G2U ile bunun arasında kaldım hocam. İkisinin fiyatı da aynı . AOC un iyi yanı pivot olması ve ips olması . MSİ ın iyi yanı ise curved olması.Çok kararsız kaldım açıkçası çünkü ışık sızması ve ölü piksel olayından çok korkuyorum,bir de curved olayı hoşuma gidiyor. Bu ikisi arasından hangisi daha mantıklı olur sizce ?

Valla hocam diğeri nasıldı bilemiyorum. Ben seçimimi tamamen hadi IPS olsun renkleri daha güzel olsun diyerek yaptım. Çok da memnunum. Belki Msi olan bundan daha iyiydi, bilemiyorum kullanmadığım için. Ama bu kullandığımın pişman edeceğini hiç sanmıyorum. Her yönüyle çok başarılı

Hocam aldınız mı monitörü memnun musunuz? Ölü piksel ışık sızması vesaire çıktı mı?

6 Aydır kullanıyorum IPS glow var köşelerde ama rahatsız etmiyor. Ölü piksel çıkmadı. IPS glow bu tarz bütün monitörlerde var zaten olmama şansı yok.

Ben de AOC 27G2U ile bunun arasında kaldım hocam. İkisinin fiyatı da aynı. AOC'un iyi yanı pivot olması ve IPS olması. MSI'ın iyi yanı ise Curved olması. Çok kararsız kaldım açıkçası çünkü ışık sızması ve ölü piksel olayından çok korkuyorum, bir de Curved olayı hoşuma gidiyor. Bu ikisi arasından hangisi daha mantıklı olur sizce?

İncehesap cuma gecesi indirimlerini bekle orada 2 3 haftada bir 1750 civarına koyuyorlar bu monitörü.

MSI'da alınır AOC'da tercih sana kalmış. Hangisini indirimde yakalarsana onu al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı