Öncelikle herkese iyi günler. Bir süredir AOC 27G2U5/BK ile 27G2U modellerinden birini almayı düşünüyorum. Bu iki modelin farkı yalnızca tazeleme hızı gibi gözükse de srgb ve tepki süresinde de farklılıklar mevcut (Belki fazlası da var). Ben PS4 oynamak ve ara sıra da film, YouTube izlemek için alacağım. PS4'te de genellikle Single Player, şu aralar da Warzone oynuyorum.
Herhangi bir şey izlerken veya kol ile Single Player oynarken monitöre istediğim uzaklıkta oturabileceğimden çözünürlük konusunda 1080P yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Zaten 2K olsa neye yarar PS4'te
İkisinin de mprt süresi 1 ms ama 75 Hz olanın normal tepki süresi 5 ms iken 144 Hz olan modelin ki 4 ms. Sonuç olarak, Warzone ve onun gibi FPS oyunlarında MS değeri önemli olduğundan bu monitörlerden hangisini tercih etmem mantıklı olur?
Bakabilmeniz için linkleri aşağıya bıraktım.
eu.aoc.com
eu.aoc.com
Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Herhangi bir şey izlerken veya kol ile Single Player oynarken monitöre istediğim uzaklıkta oturabileceğimden çözünürlük konusunda 1080P yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Zaten 2K olsa neye yarar PS4'te
Bakabilmeniz için linkleri aşağıya bıraktım.
27G2U5/BK

27G2U/BK

Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.