Diğerlerinden birini tercih et kral, 3 model daha attım.Hocam ama bu bütçemi aşıyor kumandalı
Diğerlerinden birini tercih et kral, 3 model daha attım.Hocam ama bu bütçemi aşıyor kumandalı
Hocam bu Samsung’a ne diyosun gsync uyumlu ise bunu alacam senin attığındanSıkıntı yok, anlıyorum ben seni. Önereceğim monitörler ise şunlar;
![]()
MSI G272QPF E2 Monitör
MSI G272QPF E2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
ViewSonic VX2780J-2K Monitör
ViewSonic VX2780J-2K Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Odyssey G5 27" LS27DG502EUXUF (S27DG502) Monitör
Samsung Odyssey G5 27" LS27DG502EUXUF (S27DG502) Monitör S27DG502EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hepsi güzel model, YouTube'dan tek tek izle gönlüne yatanı seç. MSI ve viewsonic 8 bit + frc kullanıyor yani 10 bit panel ama yazılımlı 10 bit(bütçe dostu güzel 10 bit). Samsung ise 8 bit kullanıyor.
Eğer monitör kolu vs olsun istersen bu modeli al;
![]()
HyperX Armada 27 Monitör
HyperX Armada 27 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunu da hp üretiyor bu arada, kaliteli bir model buda. 8 bit bu arada.
Son olarakta YouTube amcada loseless scaling diye arama yap, demek istediğimi anlayacaksın.
Başkan bunu okudun mu?Yok ben 1080p ekranda 2k yapıyorum oyunu, daha keskin görünüyor. Bu arada gysnc açılıyor o monitörlerde, adaptive sync olan hemen her monitörde açılıyor.
Adaptive sync bir standarttır ve hiç bir firmaya ait değildir, bütün monitörler temelde adaptive sync kullanıyor.
AMD freesync denen şey amd adına lisanslanmış temelinde adaptive sync yatan sync teknolojisidir. Kısaca amd adaptive sync'i alıyor üstüne birşeyler ekliyor ve piyasaya kendi adıyla sürüyor, bunu amd freesync diye adlandırıyor. Eğer amd freesync monitör ile pc yi dp kablosu kullanarak bağlarsan monitör ayarlarından kontrol ettiğinde freesync yerine adaptive sync yazdığını görürsün zaten.
Gsync'e gelirsek, gsync teknolojisinin ise iki türü var; Birincisi donanım destekli gsync bir monitör alıp gerçek anlamda gsync kullanmak(zengin işidir bu arada). Yada adaptive sync destekleyen bir monitör satın alıp yazılımla etkinleştirip kullanmak(buda fakir işidir).
Aklına takılan sorular varsa yaz, cevap vermeye çalışayım hepsine.
hocam selam parlaklık çok önemli mi mönitör adına senceBaşkan bunu okudun mu?
Bu arada msi'ın satıcısı Amazon, beğenmezsen iade edersin.
@Katalonyayaslm ufak bir düzeltme. MSI alacaksan bu modeli al;
![]()
MSI G274QPF E2 Monitör
MSI G274QPF E2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Parlaklığı 100 nits daha fazla, arkasında extra dan typ-c şarj portu var.
HDR kullanacaksan evet, gerçi böyle ucuz modellerde hdr iyi değil o yüzden kimse kullanılmıyor. Ama belli olmaz belki sen kullanırsın, o yüzden yüksek nits değeri olanı al.hocam selam parlaklık çok önemli mi mönitör adına sence
Hocam bu Asus 250 parlaklık samsung 350 ama diğer tüm özelliklerde Samsung’u eziyor Asus sen ne diyorsunHDR kullanacaksan evet, gerçi böyle ucuz modellerde hdr iyi değil o yüzden kimse kullanılmıyor. Ama belli olmaz belki sen kullanırsın, o yüzden yüksek nits değeri olanı al.
Hangi özellikleri eziyor?Hocam bu Asus 250 parlaklık samsung 350 ama diğer tüm özelliklerde Samsung’u eziyor Asus sen ne diyorsun
Hocam epeyden baktım donanımsal bakımdanHangi özellikleri eziyor?
Tamam hocam, hangi özellikler gözünüze çarptı?Hocam epeyden baktım donanımsal bakımdan
Bir saniyeTamam hocam, hangi özellikler gözünüze çarptı?
Dcı p3Tamam hocam, hangi özellikler gözünüze çarptı?
Elmb sync bilmiyorum nedir amaBir saniye
Dcı p3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.