AOC 27g4Xe alınır mı?

Bütçe
6000
Merhaba, 6 bin liraya kadar monitör bakıyorum. İtopya indirimlerinde gördüm, fiyatı da iyi düşmüş. 27 inç bakıyorum, Hz pek önemli değil. Bunu ciddi düşünmeye başladım.
Hocam bende bundan var çok memnunum sanırım 24inç modeli bu. https://www.itopya.com/aoc-24g42e-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299

1080p 27inç önermem AOC 24g42e al geç.

Yakından bakıyorsanız 27 büyük gelebilir ama mesafeniz biraz uzak ise alınabilir.
@Michael_Kaiser 1080p 27inç için oluşan olumsuzluklar çok yakından bakıldığında genelde fazla belli ediyor. Benim gibi biraz uzak mesafeden monitör kullanıyor ise ufak bir keskinlik düşüşü dışında abartılacak kadar kötü görüntü olmuyor.

Merhaba, 6 bin liraya kadar monitör bakıyorum. İtopya indirimlerinde gördüm, fiyatı da iyi düşmüş. 27 inç bakıyorum, Hz pek önemli değil. Bunu ciddi düşünmeye başladım.

Hocam illaki 27 inç olacak sadece bir sorunu vs. var mı diyorsanız eğer bir sorunu yok. 24inç olan versiyonu daha iyi olur sizin için hem de fiyatı neredeyse 2-2.5bin TL daha düşük. Ancak illaki 27inç diyorsanız bu modelde sizi üzmez.

Yakından bakıyorsanız 27 büyük gelebilir ama mesafeniz biraz uzak ise alınabilir.
@Michael_Kaiser 1080p 27inç için oluşan olumsuzluklar çok yakından bakıldığında genelde fazla belli ediyor. Benim gibi biraz uzak mesafeden monitör kullanıyor ise ufak bir keskinlik düşüşü dışında abartılacak kadar kötü görüntü olmuyor.
Ben olsam almazdım nereden bakılırsa bakılsın belli oluyor 2K 27inç monitörüm var 1080p video izlerken bile rahatsız oluyorum.

Ben olsam almazdım nereden bakılırsa bakılsın belli oluyor 2K 27inç monitörüm var 1080p video izlerken bile rahatsız oluyorum.

Haklısınız fark belli oluyor ama 27/1080p alınmasının sebebi 2K için bütçe çıkılamadığı zaman (veya ekran kartı güçsüz kalınca) oluyor genelde. Ben 75-80cm mesafeden kullandığım için 24inçde göremiyorum küçük nesneleri bu yüzden 27 kullanıyorum.

Şimdiden alınır mı ya bu ürün daha da indirime girer mi? İndirimler yeni başladı patlamayalım.

Ayrıca bu fiyata yakın 5000'e kadar başka 27 inç monitör göremedim var mıdır bir alternatifi yoksa al geç mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı