AOC 27V2Q FreeSync sorunu

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu
AOC 27V2Q 75Hz monitör ve RX580 kullanmaktayım. FreeSync sürekli açık fakar zerre kadar etkisini göremiyorum diyeyim çok fazla kırılma oluyor V-Sync açıyorum onda da ekran kartı her an 75 FPS'nin üstünde olmadığı için 30A sabitliyor düşer düşmez. Bir sıkıntı mı var acaba ben mi bir ayarı eksik yapıyorum? FreeSync dediğimiz olay bu kadar mı yoksa?

FreeSync açıkken aynı zamanda AMD Radeon ayarlarından oyunu seçip Radeon Geliştirilmiş Senkronizasyonu açarsan sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Sadece bunu her CS:GO girişinden önce yapman gerekiyor veya diğer oyunlarda.

FreeSync açıkken aynı zamanda AMD Radeon ayarlarından oyunu seçip Radeon geliştirilmiş senkronizasyonu açarsan sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Sadece bunu her CS:GO girişinden önce yapman gerekiyor veya diğer oyunlarda.

Aslında açıyorum ama her girişten önce yapmam gerektiğini bilmiyordum teşekkür ederim dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı