AOC 2K 24.5 300Hz vs MSI 300Hz 0.5ms 1080p

Ben laptop ekranından bu modelin 1080plisine geçince şok oldum şok millet bu ekranlara nasıl bakabiliyor diye. İade edip ömür boyu laptop ekranı kullanacağım galiba
24inç 4k ekran çıkarsa ona geçersiniz artık.

Ben laptop ekranından bu modelin 1080plisine geçince şok oldum şok millet bu ekranlara nasıl bakabiliyor diye. İade edip ömür boyu laptop ekranı kullanacağım galiba
Hocam ben tekrar kutusuna koydum geldiği gibi, umarım alırlar. Uzun süredir 1080P kullandım, gözler küçük görsellere alışmadı.

Hocam ben tekrar kutusuna koydum geldiği gibi, umarım alırlar. Uzun süredir 1080P kullandım, gözler küçük görsellere alışmadı.

İade sonrası hangi monitörü düşünüyorsunuz? 25G4SXU benim elimdeki, yoksa MSI mı alacaksınız?

İade sonrası hangi monitörü düşünüyorsunuz? 25G4SXU benim elimdeki, yoksa MSI mı alacaksınız?
MSI alırım sanırım hocam, memnun musunuz o monitörden?

MSI alırım sanırım hocam, memnun musunuz o monitörden?
Hocam ben 1080p'ye alışamadım, onun dışında alınabilecek en iyi 1080p monitör olduğunu düşünüyorum. Buradaki hocalarımız tarafından önerilmişti, daha iyi cevaplarlar sorularınızı

Monitörün OSD'sini beğenmedim ama. G Menu adlı bir yazılımı da var, onu da beğenmedim. Bilmiyorum.

Bazı 1080p kullanıcıları 1440p çözünürlüğe geçtiğinde arada çok fark olmadığını ve bu kadar masrafa deyip değmediğini düşünür. Bu biraz da diğer bazı oyuncuların 2K çözünürlüğü gereğinden fazla övmesinden dolayı beklentinin yükselmesiyle alakalı ve günün sonunda 1080p'nin kötü bir çözünürlük olmamasıyla da alakalı.

Fakat, burada bulanık ve küçük dediğiniz şeylerin olmaması lazım. Monitöre ayar çekmişsinizdir. Ölçek ve düzen ayarlarını da yapmışsanız ve hala memnun değilseniz iade etmek mantıklı karar tabi.

Son düzenleme:
24inç 4k ekran çıkarsa ona geçersiniz artık.
HDMI kablosunu veya monitör'ün güç kablosunu gevşek taktığımdan mı nedir, kutusundan çıkarıp tekrar bir deneyeyim dedim monitör bugün daha bir güzel geldi gözüme. Allah allah

HDMI kablosunu veya monitör'ün güç kablosunu gevşek taktığımdan mı nedir, kutusundan çıkarıp tekrar bir deneyeyim dedim monitör bugün daha bir güzel geldi gözüme. Allah allah
Belkide gözünüz alıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…