Çözüldü AOC 75 Hz monitörde görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

isa erol

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar ben yeni monitör aldım. AOC 75 Hz 1ms 24 inç.
VGA kablosu ile denedim D-Sub ''No Signal'' hatasını alıyorum HDMI ile de denedim yine aynı hatayı alıyorum. 2 Gün önce kasamı başka monitöre bağlamıştım ve görüntü geldi. Bu monitörde yeni alındı ama görüntü gelmiyor yardım eder misiniz?

@İsa erol kablolari kasada dogru yere taktiniz mi ya da monitore tam oturtmamis olabilirsiniz.

Hocam benim kasada 2 HDMI var sadece 1 tanesinden görüntü geliyor. Sizde de 2 taneyse diğerine takmayı deneyebilirsiniz.

Bilgisayar kapalı durumdayken takın hocam monitörünüz bağlantıyı otomatik olarak algılayamamış olabilir.

Hocam benim kasada 2 HDMI var sadece 1 tanesinden görüntü geliyor. Sizde de 2 taneyse diğerine takmayı deneyebilirsiniz.

1 tane HDMI girişi var.

Bilgisayar kapalı durumdayken takın hocam monitörünüz bağlantıyı otomatik olarak algılayamamış olabilir.

Bilgisayar kapalı durumdayken takıyorum zaten ona rağmen görüntü gelmiyor.

@İsa erol kablolari kasada dogru yere taktiniz mi ya da monitore tam oturtmamis olabilirsdogr
Eminim doğru yere taktım kablolarda gevşek değil
@İsa erol kablolari kasada dogru yere taktiniz mi ya da monitore tam oturtmamis olabilirsiniz.

Ekran kartını çıkarıp yuvasına tekrardan tam oturtun veya ittirin (aynı şekil kablo için geçerli).

Yalnız çok bilginiz yoksa PC'yi açmanızı önermem daha büyük sorun ortaya çıkabilir MazAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…