AOC AG241QX bulanıklık sorunu

Canberk97

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar monitörü 3-4 gündür kullanıyorum ve ilk monitörü kullanmaya başladığım andan beri fark ettiğim monitörde bir bulanıklık hissi yaratıyor, özellikle beyaz renk üzerinde belli oluyor sanki monitörü ıslak bez ile silmişim ve kurutmayıp ıslak bırakmışım gibi bir şey. Çok rahatsız etti beni ve böyle olmamasının gerektiğini düşündüm, ayarlarından bir şeyler yapmaya çalıştım ama sorun hala duruyor. Oyun oynarken bile rahatsız ediyor ve Google'da dolaşırken çok rahatsız ediyor. Teknik servisle konuştum ürünü göndereceğim. Bu modelde böyle sorun yaşayan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de AOC, ama değişik bir model kullanıyorum. Monitörlerde bulanıklık olmaz aksine netlik olur, lakin böyle bir durum var ise monitörde ve/veya kablo bağlantısından kaynaklanır. Kablodan değilse monitörün (fokus) ayarlarının elden geçirilmesi gerekiyor. HDMİ mi DP mi kullanıyorsunuz?

Eski monitörlerden olsaydı belki sağa sola çevirip ayar veriliyordu. Lakin dijitalde böyle bir şey yok bildiğim kadarıyla. Sizin monitörü servise vermekten ya da değişim talep etmekten başka seçeneğiniz yok. Hiç vakit kaybetmeyin bence

Anladım glocia saol. Teknik Serviste zaten ''herangi bir soruna rastlanmadı geri gönderiliyor'' dedi. Bu özelliği kapatma gibi bir durum yok sanırsam?

Anladım glocia saol. Teknik Serviste zaten ''herangi bir soruna rastlanmadı geri gönderiliyor'' dedi. Bu özelliği kapatma gibi bir durum yok sanırsam?
Ne yazık ki yok. Ekranın üzerinde mat kaplama var, o yüzden bulanık görünüyor zaten. Bu mat kaplamayı çıkarmanız lazım ki panele zarar verirsiniz bunu yaparken. Sırf bu yüzden almadım ben bu monitörü, keşke almadan araştırsaydınız.

Ne yazık ki yok. Ekranın üzerinde mat kaplama var, o yüzden bulanık görünüyor zaten. Bu mat kaplamayı çıkarmanız lazım ki panele zarar verirsiniz bunu yaparken. Sırf bu yüzden almadım ben bu monitörü, keşke almadan araştırsaydınız.
Anladım saolun bilgilendirdiğiniz için. Alışmaya bakıcam artık yapıcak birşey yok gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı