AOC Agon AG254FG vs Alienware AW2523HF

dedem42

Centipat
Daha fazla  
AOC Agon var 360Hz g. Sync AMD taraflı bır destegını gormedım hiç ama ekran ozellıklerı ıyı gıbı.

Dell Alienware AW2523HF var Bu da AMD destegı cok fazla ama dıger ekran ozellıklerı bakımından sankı daha az gıbı.

Bu 2 monıtorden hangısı ıyı hangısını secmelıyım yardımcı olur musunuz? FPS oyunları rekabetcı oyunlar agırlıklı oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yurt dışındayım burada alacagım 2 side burada aynı fiyat. O yüzden hiç fiyat karşılaştırmıyorum ekran kartımla en iyi verimi alacagım monitörü seçmek isterim

O zaman işler değişir.
Agon daha iyi bir seçim olur.
Delta'e renk hacmi, gömülü G-Sync gibi büyük artılara sahip.

Ama G-Sync NVIDIA destekli benim kartim RX6800 Alienware de AMD tarafli monitör ondan arada kaldim

Düşündürücü...
AOC AG254FG Review | PCMonitors.info bak burada Agon'un kapsamlı incelemesi var. Referans aldığım bir sayfadır ayrıca. Yabancı dilin varsa ya da çeviri kullanarak sayfa aramasına "FreeSync" yaz ve bununla ilgili bölümü oku senden ricam.
Bunu anlatma sebebim; Adaptive Sync üzerinden FreeSync açılabiliyor olmasıdır. Çünkü komplike uyum denen bir olay var. Nasıl açılacağı da açıklanmış. Bu normaldir.
G-Sync açmak için Freesyn açılması gerekiyor mesela çipsiz monitörlerde onun gibi düşün.

Hatami ettii o zaman Alienware almakla ya tehh 😢

Hayır etmedin. Alienware'de kült bir monitör. Asla üzmez.
Agon daha iyiydi sadece. Belki ileride NVIDIA GPU'ya geçişin olursa G-Sync'ten mağrum kalmazdın. Ama üzülme performans olarak iyidir Alienware.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı