AOC C24G1 144+ yüksek FPS akıcı değil

NoNAME5252

Hectopat
Daha fazla  
AOC C24G1 monitör kullanıyorum. Valorant ve CS:GO'da 300+ FPS alıyorum fakat oyun akıcı değil. Buna ne sebep oluyor? Olabilir sürücüler ve BIOS güncel diğer oyunlarda yok. Boyle bir sorun bu FPS oyunlarına gelince böyle oluyor nasıl çözebilirim?

Sisteminiz detaylıca yazın.

Ryzen 5 3600 RX 580 4 GB 8+8 3000MHz RAM 550W 80+ Corsair PSU Spec Delta RGB kasa ASUS B450M k II anakart ve AOC C24G1 144Hz.

Ryzen 5 3600 RX 580 4 GB 8+8 3000MHz RAM 550W 80+ Corsair PSU Spec Delta RGB kasa ASUS B450M k II anakart ve AOC C24G1 144Hz.
Hocam ekran kartınız işlemciniz için biraz zayıf kalıyor galiba. Ondan dolayı olabilir. Tam emin değilim.

Eğer kasma hissinden bahsediyorsanız belki FreeSync özelliğini açmadığınız için olabilir.

freesync-png.188098

Radeon yazılımının bu kısmından FreeSync'i açın

Hocam ekran kartınız işlemciniz için biraz zayıf kalıyor galiba. Ondan dolayı olabilir. Tam emin değilim.

300+ FPS aldığını belirtmiş, onunla ilgili değil.

FreeSync AMD için en iyileştirilmişte şu an.
Benim tahminim ekran kartının frametime süresinde stabilite sorunu varsa bu sebep oluyor olabilir. MSI Afterburner yazılımı ile oyun içindeki framtime değerini gösterecek şekilde kontrol edin. Eğer ms değeri çok dalgalanıyorsa sebep bu olabilir. RX 580 için optimal sürücüyü internette kullanıcı yorumlarına bakarak bulup onu denemenizi öneririm. Yeni sürücü yüklemek için önce eskisini DDU ile kaldırmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı