Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 1 Mayıs 2020 #11 Feanoren dedi: İkna ettin beni iade edip tekrar yenisini alıcam. Genişletmek için tıkla... Aynı durumu yaşamıştım çünkü, umarım alacağın monitörde ölü piksel çıkmaz. Hayırlı olsun şimdiden. Not: İleride artarsa değiştiririm demişsiniz birde ama bildiğim kadarıyla 5 ölü piksel ve üstü kusurlu ürün kabul ediliyor.
Feanoren dedi: İkna ettin beni iade edip tekrar yenisini alıcam. Genişletmek için tıkla... Aynı durumu yaşamıştım çünkü, umarım alacağın monitörde ölü piksel çıkmaz. Hayırlı olsun şimdiden. Not: İleride artarsa değiştiririm demişsiniz birde ama bildiğim kadarıyla 5 ölü piksel ve üstü kusurlu ürün kabul ediliyor.
Feanoren Hectopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 105 1 Mayıs 2020 #12 Abu! dedi: Aynı durumu yaşamıştım çünkü, umarım alacağın monitörde ölü piksel çıkmaz. Hayırlı olsun şimdiden. Not: İleride artarsa değiştiririm demişsiniz birde ama bildiğim kadarıyla 5 ölü piksel ve üstü kusurlu ürün kabul ediliyor. Genişletmek için tıkla... Kastettiğin bu mu dostum? Kendi sitesinde mevcut.
Abu! dedi: Aynı durumu yaşamıştım çünkü, umarım alacağın monitörde ölü piksel çıkmaz. Hayırlı olsun şimdiden. Not: İleride artarsa değiştiririm demişsiniz birde ama bildiğim kadarıyla 5 ölü piksel ve üstü kusurlu ürün kabul ediliyor. Genişletmek için tıkla... Kastettiğin bu mu dostum? Kendi sitesinde mevcut.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 1 Mayıs 2020 #13 Feanoren dedi: Kastettiğin bu mu dostum? Kendi sitesinde mevcut. Eki Görüntüle 550093 Genişletmek için tıkla... Evet.
Feanoren dedi: Kastettiğin bu mu dostum? Kendi sitesinde mevcut. Eki Görüntüle 550093 Genişletmek için tıkla... Evet.