Ali Deniz Özel
Decapat
Daha fazla
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, bizzat kendim kullanıyorum. IPS paneller varken VA panel olan monitörlere bakma bile.
Ghosting, Renk, ışık sızması hatta netlik olarak bile IPS daha iyi. Bu bütçede XG2405, 24G2U ve LG 24GN650-B öneririm.Ne gibi farklar var?
Aynı monitörü sen öv öv dur,, başka bir halt yediğin yok zaten. Kaç tane VA kullandım hepsi IPS panellere daha kötüydü. İyi olan VA paneller bir elin parmağını geçmez. Bir ara VA'yı IPS'den hızlı sanan akıllı insanlardansın sanırım bu kadar övdüğüne göre.Ezber, ezber, ezber. Puhahahaha.
Alınmaz.
![]()
Dell S2422HG Monitör
Dell S2422HG Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Aynen öyleAynı monitörü sen öv öv dur,, başka bir halt yediğin yok zaten. Kaç tane VA kullandım hepsi IPS panellere daha kötüydü. İyi olan VA paneller bir elin parmağını geçmez. Bir ara VA'yı IPS'den hızlı sanan akıllı insanlardansın sanırım bu kadar övdüğüne göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.