A Ali uygun Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #11 CillianMurphy dedi: HDMI kablosu bağlıyken bu durumu yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... bende hdmı ile net görüntü alıyorum dp ile bulanık var mı çözümü ?
CillianMurphy dedi: HDMI kablosu bağlıyken bu durumu yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... bende hdmı ile net görüntü alıyorum dp ile bulanık var mı çözümü ?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 23 Aralık 2020 #12 Monitör ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene.
A Ali uygun Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #13 CillianMurphy dedi: Monitör ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Dostum eyvallah tek attın netleşti ekran 2 saattir uğraşıyordum çok sağol.
CillianMurphy dedi: Monitör ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Dostum eyvallah tek attın netleşti ekran 2 saattir uğraşıyordum çok sağol.