AOC C24g1 görüntü sorunu

Arkadaşlar monitörün bazı yerlerinde tanımlayamadığım bir olay var. Sanki o bölgelerde sineklik gibi bir görüntü var kareli kareli ufak. Telefondan görünmüyor insan gözü ile de anlamak istemiyor İtopya. Ben görüyorum bunu ama her neyse, İtopyaya gittiğimde teste soktular monitörü biz bir şey göremiyoruz falan diyorlar. Ben bunu onlara anlatamıyorum. Arkadaşlar ne yapacağım? Yardım edin.

Dostum bu monitörü ben de alacağım bi kaç gün içinde vatandan test edip. Ghosting, fazla ışık sızması, ölü piksel gibi durumlardan korkuyorum onun dışında mükemmel bi monitör. Dediğin problemin G-Sync yüzünden olduğunu okumuştum. FreeSync ve G-Sync özelliklerini kapatıp, overdrive strong yapıp bir de MBR'yi sıfır ya da 10-20 civarına çekip tekrar dener misin ?

Tamam dostum ne yapmam gerek? G-Sync Nerede?
Eğer kartın Nvidia 1000 serisi üzeri ise G-Sync aktif edilebiliyor. Eğer FreeSync ya da G-Sync aktif ise kapat kartın denetim masasından, overdrive modunu strong yap, MBR'yi en düşüğe getir ya da sıfırla. Aynı sorun olacak mı ya da azalacak mı tekrar bak.

Aynı sorun hala mevcut. siz benim tarif ettiğimi anlayabildiniz mi? Sineklik gibi görüntü var, ekranın bazı yerlerinde Aşşağıda var ortada var ama sağ tarafta yok.

Hocam belli olmuyor ki. Size şöyle diyeyim bem beyaz bi ekran ortada beyaz ama sineklik var gibi içinde. Itopya bunu anlamıyorum ne yapmam gerek?
DCR modu aktif ise onu da kapatın. Ayarları detaylıca tek tek deneyin. Olmazsa garantisi hala sürüyor, servise gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…