Evet.ilk aldığınızda da böyle miydi ? sineklik vs pikselleri görme sorunu gibi
Evet hocam pikselleri görüyorum sanki sineklik gibi.
Evet.ilk aldığınızda da böyle miydi ? sineklik vs pikselleri görme sorunu gibi
Dediğim gibi tüm monitör ayarlarını tek tek detaylıca deneyip test edin olmadı fabrika ayarlarına döndürüp bence en yakın vatan bilgisayara gidip monitörünüzü oradaki aynı model monitör ile karşılaştırın ve sorununuzdan bahsedin. Monitör kısmındaki arkadaşlar belki bir yardımcı olur. Ben de bu monitörden alacağım korkuttunuz beni
İnternet kafede aynısı var böyle bi sorun yok benim derdim bunu itopyaya anlatmak hocamDediğim gibi tüm monitör ayarlarını tek tek detaylıca deneyip test edin olmadı fabrika ayarlarına döndürüp bence en yakın vatan bilgisayara gidip monitörünüzü oradaki aynı model monitör ile karşılaştırın ve sorununuzdan bahsedin. Monitör kısmındaki arkadaşlar belki bir yardımcı olur. Ben de bu monitörden alacağım korkuttunuz beni![]()
Monitör C24G1 mi C27G1 mi ? Ekran boyutu nedir bu arada ?Evet.
Evet hocam pikselleri görüyorum sanki sineklik gibi.
C24G1Monitör C24G1 mi C27G1 mi ? Ekran boyutu nedir bu arada ?
Yani bu monitörün aynısını internet kafede incelediğinizde herhangi bir sorun görmediniz ? O zaman derdinizi bu şekilde anlatın kıyaslama yaptığınızı söyleyin, piksel durumundan bahsedin ve inceleme isteyin.
Anlıyorum kontrast fulledim mi gidiyor 55 de gene geliyorYani bu monitörün aynısını internet kafede incelediğinizde herhangi bir sorun görmediniz ? O zaman derdinizi bu şekilde anlatın kıyaslama yaptığınızı söyleyin, piksel durumundan bahsedin ve inceleme isteyin.
Dostum bana açık olun zaten monitör bozuk ben bunu nasıl açıklayacağım itopyaya sorunum bu.Dostum üzmek istemem ama forumda bu monitörle ilgili bir sürü görüntü bozukluğu,ölü piksel falan konular var büyük ihtimal seninki de sorunludur. Bir şekilde kanıtla sorununu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.