AOC C24g1 görüntü sorunu

Dediğim gibi tüm monitör ayarlarını tek tek detaylıca deneyip test edin olmadı fabrika ayarlarına döndürüp bence en yakın vatan bilgisayara gidip monitörünüzü oradaki aynı model monitör ile karşılaştırın ve sorununuzdan bahsedin. Monitör kısmındaki arkadaşlar belki bir yardımcı olur. Ben de bu monitörden alacağım korkuttunuz beni :)

Hocam kontrast fulledim mi gidiyor. Ama çok parlak. 50ydi
Dediğim gibi tüm monitör ayarlarını tek tek detaylıca deneyip test edin olmadı fabrika ayarlarına döndürüp bence en yakın vatan bilgisayara gidip monitörünüzü oradaki aynı model monitör ile karşılaştırın ve sorununuzdan bahsedin. Monitör kısmındaki arkadaşlar belki bir yardımcı olur. Ben de bu monitörden alacağım korkuttunuz beni :)
İnternet kafede aynısı var böyle bi sorun yok benim derdim bunu itopyaya anlatmak hocam :)

Dostum üzmek istemem ama forumda bu monitörle ilgili bir sürü görüntü bozukluğu,ölü piksel falan konular var büyük ihtimal seninki de sorunludur. Bir şekilde kanıtla sorununu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı