Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AOC C24G1 monitörümün ekranının dışında sağında ve solunda dikey mavi çizgiler var. Bunu ben mi yeni fark ettim yoksa hep mi vardı bilmiyorum fakat bir sorun teşkil eder mi?
Bir sorun teşkil etmez. Büyük ihtimalle hep vardı yeni keşfettiniz. Eski laptoplarda da böyledir. Ekrana sağ/soldan bakınca şerit şerit veya dümdüz çizgi halinde bunlardan vardır.
Aynısı bende de bulunuyor. Bir sorun teşkil etmiyor sanırsam. Hatta kardeşim aldığın monitör bozuk bile diyor. Bu arada fotoğrafın adı güzelmiş asdasdasc-png.