AOC C24g1 Monitör Ölü Piksel

Monitörde sıkıntı yok. Süper bir monitör. AOC markasında sıkıntı var. Onlarca konu okudum. Monitörlerinde illa ölü piksel çıkıyor. Bende de çıktı 2 tane. Normal mesafeden bakınca belli olmuyor. O yüzden bu şekilde kullanıyorum.

Hocam mouse hediyeli ürünün üstünde ''Mağazalarımızda geçerli değildir'' ibaresi görmüştüm. Şuan o kalkık. Ama 1 hafta kalmıştı.. O günden sonra itopyadan korkuyorum. Mağazada geçerli değilse demek istedikleri '' Görmeden alın '' oluyor. Ayıplı mal olduğunu bariz belli etmişler diye düşündüm ve bekleyip başka markalara başka firmalara yöneldim. Ama problem yapacak bir şey de yok. Ayıplı mal ise iade edebilirsin üzülmene gerek yok ki. İste para iadesini geç. 1 2 haftaya indirimler başlar zaten daha uyguna daha iyi model bulabilirsin.

Ben Incehesap'dan aldım ve ölü piksel çıktı. Yenisini bekliyorum.

İnan bana hepsinde ölü piksel var. Ölü pikselsiz bulamazsın. Çok yakından bakınca illaki bulursun. Uzaktan bakınca sıkıntı yoksa kullanmaya devam.
iyi akşamlar kardeşim acaba monitörde halen devam eden bir problem varmı ? Bende yeni aldım incehesaptan ve 11 gün iade hakkım var sol üst köşede göze batmayan bir ölü piksel var.
Ben Incehesap'dan aldım ve ölü piksel çıktı. Yenisini bekliyorum.

Değişim yapılıyor mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…