AOC C24G1 monitörün Xbox Series S performansı nasıldır?

Schimendifer

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, iyi günler dilerim.
Şu an AOC C24G1 monitörüne sahibim. Güncel olarak PC setupumda kullanıyorum. Yakın zamanda Xbox Series S alacağım. Merak ettiğim konu bu monitörün Series S konsolunda 120Hz desteği var mı? Bilenler varsa cevaplarsa çok memnun olurum.

120 hz desteği var bence sorunsuz kullanabilirsiniz.
Öncelikle zamanını ayırıp cevapladığın için teşekkürler. Fakat bir kaç forumda HDMI girişi 1.4 olduğu için desteklemediğini, 120hz desteklemesi için HDMI 2.0 ya da 2.1 girişi olması gerektiğini söylediler . Bu yüzden kafam biraz karışık. Yeni monitör de almak istemiyorum fakat 120hz gibi bir nimetten de geri kalmak istemiyorum. Anlayacağın bunun kesin cevabı "Evet destekliyor" mu?

Öncelikle zamanını ayırıp cevapladığın için teşekkürler. Fakat bir kaç forumda HDMI girişi 1.4 olduğu için desteklemediğini, 120hz desteklemesi için HDMI 2.0 ya da 2.1 girişi olması gerektiğini söylediler . Bu yüzden kafam biraz karışık. Yeni monitör de almak istemiyorum fakat 120hz gibi bir nimetten de geri kalmak istemiyorum. Anlayacağın bunun kesin cevabı "Evet destekliyor" mu?
Destekler. Kullanabilirsin.

kendim kullanmıyorum ama okuduğum sitelerde hdmi 2.0 desteklediği yazıyor. 1080p 120 hz kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı