AOC C24G1 ölü piksel sebebiyle yapılan iade reddedildi

Neden modern panellerde ölü piksel sorunları bu kadar yaygın?
Maalesef ben 6200 tl ye monitör aldım lg nin Almanya’dan geldi 32 inc ortada kucuk yarim santimlik siyah bi çizik gbi bise var iade etmedim beni rahatsız etmiyor çünkü sadece açık renklerde belli oluyor oda benim gözüme hic çarpmıyor

Hocam ürün daha elime ulaşmadı sadece arayıp servis iadeye uygun bulmamış dediler gerekli evraklarla birlikte kargoyla gönderim yapıcaklarını söyleyip kapattılar.

Ölü piksel olmasına gerek yok. Kanuna göre internetten aldığın ürünü "beğenmedim" diye bile iade edebilirsin. Ne demek iadeyi kabul etmiyorlar? Dağ başı mı burası?

Benim de eski monitörümde bir tane ölü piksel vardı, hiç rahatsız etmiyordu beni yani sonuçta 1920*1080=2.073.600 pikselde bir tane..

Hatta sonra öylesine sevdim ki onu, isim bile koydum: Mahmut.

Ara sıra konuşup dertleşiyordum.

Hocam ürün daha elime ulaşmadı sadece arayıp servis iadeye uygun bulmamış dediler gerekli evraklarla birlikte kargoyla gönderim yapıcaklarını söyleyip kapattılar.
Ürünün gelmesini bekleyin raporu okuyun. Genellikle bir adet olduğu için gerek yok tarzı bildirim de bulunurlar. Ürün gelince kontrol etmeden almayın, aldıktan sonra da ölü pixel için fotoğrafını çekin elinizde bulunsun ne olur ne olmaz. (Talebiniz red alırsa emsal kararları sunarsınız )
Not: Ben e-ticaret ile aldığınız kısmı atlamışım. Bu kadar zahmete girince mağazadan aldınız sandım. Ölü pixele dahi gerek yok ürünü doğrudan iade etmek istiyorum deyin ona da itiraz ederseler direkt THH gidin zaten daha 7 gün olmuş. Hatta mümkünse ürünü erken almaya çalışın.

Son düzenleme:
Valla hocam direkt dağ başıymış Teknosa daha ne uğrarım ne alışveriş yaparım. Şuan mağazayı aradım ürün gelmiş haber bile vermiyolar. Ürünü alıp THH başvuruda bulunayım ben.

Bekleme hiç başvur.

Neden alıntıda "MegaManX" yazıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…