AOC C24G1 piksel problemi

KucukKurbaqa

Centipat
Katılım
12 Aralık 2019
Mesajlar
53
Arkadaşlar monitörde nasıl desem beyaz ve gri renkte daha çok belli olacak şekilde ekranda sineklik gibi bir görüntü var. Bazı yerlerde böyle hafif piksellerde fazla belli olmuyor ama bal peteği mi desem ne desem bilemedim. Ben bunu İtopya'ya gönderdim fakat bir şey göremedik dediler, ve bu durumdan çok rahatsızım bunu onlara da ispat edemiyorum, çünkü sorunu bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Aynı monitörden test ettim böyle bir sorun yoktu. Ekran kartından alakalı kesinlikle değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de AOC 27G2U Aldım çok kalitesiz aceleyle üretilmiş gibi. Görüntü kalitesi vasat. Ayrıca da monitöre hiç ısınamadım derken 2 tane ölü piksel oluştu. Şimdi iade etmek için uğraşacam. Keşke Samsungdan devam etseydim.
 
Sendede var mı hocam sineklik gibi bi görüntü?
Ben de o yok ama bende de ters kavis gibi görüyorum monitörü. ORTA kısım yumurta gibi sağ ve sol kısım arkaya doğru kanat gibi. Alışamadım gitti ya. Monitörün panel kalitesi rezalet. Bazen titreme bile oluyor özellikle beyazlarda
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı