Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AOC C24g1 modelini İtopyadan aldım ve hiç memnun kalmadım. Ekran bir türlü güzel gelmedi bana, gece kontrol edeyim dedim ve ölü pikseller mevcut. Zaten içime sinmemişti, iade istedim. Sizce ne derler dostlar?
Kullanıcı hatası diye iade isteğinizi geri çevirebilirler diye düşünüyorum. Forumda aynı monitörden aynı şikayeti çeken birçok insan var. Eğer iade isteğinizi geri çevirirler ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurulmalı.
Monitörleri her zaman mağazada görüp test edip alma taraftarıyım. Ben de bu monitörü aldım geçen ay vatandan. Ölü piksel ve ışık sızması testlerini gözümün önünde yaptılar. Şükür bi problem çıkmamıştı. Direkt değişim ya da iade isteyin bence çünkü bi tane ölü piksel yok.
Bende 27g2u modelini almıştım ekranın ortasında piksel hatası vardı 2 gün sonra iade ettim.Hepsiburadadan almıştım sorun yaşamadım
Ben olsam hiçbir zaman curved tercih etmem.Tabi herkezin şahsi fikri.Birazda şans olsa gerek.