AOC C24G1 ses çıkmama ve siyah ekran sorunu

LikeJaggeR

Hectopat
Arkadaşlar AOC C24G1 model monitöre ve RX 590 Nitro+ ekran kartına sahibim. Sistemi yeni kurdum. Birinci sorunum monitörden hiç ses gelmemesi. Video açıp ayarlarda falan bakınca ses dalgaları görünüyor fakat dışarı hiç ses gelmiyor.

Dün LoL indirdim. Masaüstündeyken lobideyken hiçbir sorun yok ama oyuna girmeyi denerken siyah ekranla karşı karşıya kaldım. Yükleme ekranında ekran simsiyahtı oyuna girince de simsiyahtı. ALT+TAB yapınca masaüstü görünüyor. Ardından oyuna girince ekran 5 saniyeliğine görünüyor, ardından hemen tekrar siyah ekran geliyor. Ya da sol tıklayınca direk ekran siyah oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörde hoparlör yok.
Sürücüyü DDU ile silip tekrar kurmayı deneyin.

O G24 monitördeki 3.5mm jak çıkışı için.
Telefon kulaklıklarını taksam ses gelir yani değil mi?
Ayrıca koskoca monitöre ufacık bir şey sıkıştıramamışlar mı ya. Bir video izleyebilseydik en azından. Fazlasında gözüm yok.

Son düzenleme:
Telefon kulaklıklarını taksam ses gelir yani değil mi?
Ayrıca koskoca monitöre ufacık bir şey sıkıştıramamışlar mı ya. Bir video izleyebilseydik en azından. Fazlasında gözüm yok.
Sıkıştırılan monitörler var, onlarda da ses tatmin edici değil.

Hoparlör gibi görünmesi normal. Kulaklık girişi mevcut. Kullandığın kulaklık varsa ve kulaklığın kablosu kısa ise monitörün ses girişine bağlayıp ses seviyesini kontrol edebilirsin..

Çok doğru söylemişsiniz arkadaşlar. Kulaklık taktım oldu. Hepinize çok teşekkür ederim. DDU ile ekran kartı driverını silip tekrar yükledim. Son aşamaya geldim. Geçen sefer bu SS'te ''Atla' kısmına tıklamıştım. Şu an tıklamadım bekliyorum. Beklerken oyunu açtım bir sıkıntı olmadı. Ama bunun ''Neredeyse hazır'' yazısı hiç bitmeyecek gibi ''Atla'' dersem sıkıntı olur mu acaba?

Dosya Ekleri

• asdf.png
    22 KB · Görüntüleme: 162
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…