AOC C24G1 ve 980 Ti G-Sync Kullanımı

emregulec19

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Hali hazır da AOC C24G1 monitör kullanıyorum ve gördüğüm kadarıyla G-Sync kullananlar var. Benim ekran kartım EVGA 980 Ti. Şu an HDMİ kablo ile kullanıyorum. DisplayPort kablosu alsam G-Sync desteğinden yararlanabilir miyim?

Konuyla alakasız olacak ama monitörden memnun musunuz genel anlamda? Keşke başka bir monitör veya model alsam dediğiniz oldu mu hiç?
Monitörden fazlası ile memnunum. Bir çok kişi curved önermiyor gördüğüm kadarıyla. Ancak bana kalırsa curved monitörün çok başka bir havası var. Bir süre sonra zaten monitöre göz alışınca curved olup olmadığını hissetmiyorsun bile. Onun dışında genel olarak renk kalitesi, canlılığı vs gayet yeterli düzey de. BENQ XL2411 ile bu monitör arasında kalıp bunu almıştım. BENQ'yu test etme fırsatım olmadı ancak seçim yapmam gerekse yine bu monitörü alırdım. Curved olması yandan ve arkadan bakınca insanı cezbediyor. Monitörü kesinlikle önerdiğimi söyleyebilirim. Bende ki 24' modeli. Gözüme küçük gelmiyor değil ama 27' genel olarak pahalı olduğu için ve oyuncular için 24 önerildiğini göz önüne alınca alınabilecek 1. sınıf düzey de monitör olduğunu söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı