AOC C24G2AE vs MSI Optix G241

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Birisi IPS panel fakat diğeri 165 Hz ve Curved. 144 Hz ile 165 Hz arasındaki fark gözle anlaşılmaz diye düşünüyorum. Rekabetçi oyunlar fazla oynamıyorum, genelde hikayeli oyunlar oynarım. IPS panel daha iyi olur diye düşünüyorum fakat AOC markasının tasarımı, kırmızı ile siyahın birleşimi ve Curved olması ikileme soktu beni. Sizce hangisi alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer amacınız rekabetçi biraz da hızlı olsun değilse IPS alın sonuçta hikayeli oyun oynıcaksanız.

Linkteki MSİ monitörü kullanıyoruz kuzenim ve ben aynı anda aldık aynı fiyata 1 ay önce. Gayet memnun kaldık. İPS panel renk doygunluğu bakımından çok ötede. VA panel için bir şey söyleyemem tarzım değil.

Birisi IPS panel fakat diğeri 165 Hz ve Curved. 144 Hz ile 165 Hz arasındaki fark gözle anlaşılmaz diye düşünüyorum. Rekabetçi oyunlar fazla oynamıyorum, genelde hikayeli oyunlar oynarım. IPS panel daha iyi olur diye düşünüyorum fakat AOC markasının tasarımı, kırmızı ile siyahın birleşimi ve Curved olması ikileme soktu beni. Sizce hangisi alınmalı?
Ben şahsen Aoc 165hz olanını seçerdim hocam IPS olan msı da kaliteli lakin kronik ölü piksel sorunu yaygın bu modelde aoc daha iyi bir seçenek olurdu benim açımdan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı