Bende bu iki ekran arasında kaldım, LG modeline daha yakınım, kullanan ve deneyimleyen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Basit hikaye oyunları oynayan bir oyuncuyum, RX 580 ekran kartım var, 72 Hz Samsung VA panelli bir ekranım var değiştirsem de olur, değiştirmesem de olur gibi, kararsızım, yorumlarınıza ve tavsiyelerinize açığım.
Düzeltiyorum bu belirttiğiniz model VA panelmiş. LG IPS panel o sebeple LG almanızı tavsiye ederim VA paneller çok güzel gözükmüyor oyunlarda. IPS cam gibi oluyor.
Düzeltiyorum bu belirttiğiniz model VA panelmiş. LG IPS panel o sebeple LG almanızı tavsiye ederim VA paneller çok güzel gözükmüyor oyunlarda. IPS cam gibi oluyor.
Bana sorarsan sen modeli karıştırıyorsun. Belirttiğin AOC modelinin IPS olanı yok hepsi VA. Dilersen link at ya da tekrar bak. Öneri olarak LG'den yanayım. Çünkü renk değerleri çok daha iyi.
Bana sorarsan sen modeli karıştırıyorsun. Belirttiğin AOC modelinin IPS olanı yok hepsi VA. Dilersen link at ya da tekrar bak. Öneri olarak LG'den yanayım. Çünkü renk değerleri çok daha iyi.
En ucuz AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.165,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!