AOC C24G2u vs. LG GN650-B vs. ASUS TUF VG249Q

Zntsu01

Decapat
Daha fazla  
1- ASUS TUF VG249Q
2- LG GN650-B
3- AOC C24G2U

Öncelikle merhaba. Arkadaşlar bu üç monitör arasında kaldım. Sizce hangisi hangi sebepten ötürü iyidir? Diğer monitör tavsiyelerinize de açığım. Sebepleriyle birlikte neden alınmalı veya alınmamalı diye belirtirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC C24G2U kullanıcısıyım, diğerlerini bilemediğim için kendi açımdan yorum yapacağım.
Ölü pixelli olanlar olabiliyormuş şansıma denk gelmedi ama mağazadan alırsanız test edebilirsiniz.
IPS ekran olması güzel. Overdrive'ı güçlü moda aldığınızda herhangi bir ghosting vs. sorunu olmuyor.
Dahili hoparlörü olması çok iyi, oyun için alıyor olsanız dahi kulaklıksız karşısında yemek yiyebiliyor olmak hoş. Işık sızması yoktu benim aldığım üründe. Fiyatlar vs. nedir bilmiyorum. Ben bu ürünü sıfır olarak 900 TL'ye aldım 2 sene önce. Şu zamanın şartları ile diğer alternatifleri de göz önüne alınarak 2-2.5 verilebilir diye düşünüyorum.
Hepsini araştırıp en iyisi sizin için hangisi ise ona karar verin. Bunlar benim 2 senelik tecrübelerime göre yazdığım yorumlarım. Fan boyluk yapıp kullanıyorum diye bunu niye öveyim dimi. Bana pay mı veriyolar. Ha verseler o zaman deli överdim. :)

Son düzenleme:
Asus modeli güzel yanlız eğer alacaksanız hepsi için ışık sızması için iade garantisi sorun.
Diğerlerini bilmiyorum ama asus'ta ışık sızması olabilir.
Yaşayan var yaşamayan var diğer modellerde de olduğu gibi. Bunları geçersek diğer özelliklerde hangisi iyidir. LG gerçek 1 MS mesela ama çok fark eder mi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı