AOC C24G42e monitör iade edilmeli mi?

O marka hakkında kötü yorumlar vardı bir bilgim yok maalesef.

Marka kötü ama monitor gayet iyi bir panele sahip. İnceleme verileri ve panel bilgisi:

Screenshot_20250727_122228_YouTube.jpg
Screenshot_20250727_122150_YouTube.jpg

O kadar monitör kullandım ağzımın yandığı marka AOC oldu daha 1 sene oldu alalı monitörü 1cm bile oynatmamışımdır darbe sıvı teması hiç olmadı kendi kendine paneli gitti garantide değişim onayında şimdi. 27 inç minimum 2K çözünürlük ve ona göre ekran kartıyla kullanılmalı.
Ne öneriyorlar size şu anda?

Ne hikmetse 11 gündür serviste değişim onayı bekliyor yazan monitör bugün benim aramamla durumu ne diye sonucu durumu işlemdeye çevrildi bakalım beklemedeyim.

24G2SP/BK
Arayınca işleme alıyorlar maalesef, aynı durumu yaşadım. Ben geçen gün teklif aldım, ilk başlarda c24g42e önerdiler sonrasında ise reddedince 25g4sxu teklif edildi ve onayladım. Her aşamada darlamanız gerekli servisi. İşleyiş rezalet.

Arkadaşlar monitör ayarlarına biraz baktım. OverDrive modunu en hızlıya alınca UFO testinde ghostin olayı biraz daha azalıyor gibi. Onunda videosunu yükleyeceğim.
Hızlı moda alarak test yapabilir misiniz? En hızlı modda overshoot var. Bu monitörü merak ediyorduk.

Bunun AOC ile alakası yok. Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Değişim de 2. seçenek olarak falan AOC 25G3ZM'i öneriyorlar size uygunsa kabul edin. Kaliteli VA panele sahip, çok iyi üst seviye 1080P monitör. Tüm bilgiler burda:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı