AOC C27G2AE/BK 27" 165HZ 1MS Monitör alınır mı?

Bütçe
3500

SerhatG

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
AOC C27G2AE/BK
Başlıkta gördüğünüz gibi size bunu danışmak istedim bu monitörü uygun bir fiyata 2.el olarak 3.500 tl ye buldum alınır mı bu fiyata bu monitörü tavsiye eder misiniz?

Bütçeye uygun önerinizi bekliyorum zamlara yakalanmadan sipariş versem iyi olacak.

Aslında zamlara zaten yakalandın.
Bu yüzden benim "el mahkum" dediğim monitörlerden biri olan
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör bunu öneriyorum.
Alternatif olarak Lenovo ve Acer var. Fakat iyi monitör sayılmazlar. Hepsi aynı klasman.

Aslında zamlara zaten yakalandın.
Bu yüzden benim "el mahkum" dediğim monitörlerden biri olan
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör bunu öneriyorum.
Alternatif olarak Lenovo ve Acer var. Fakat iyi monitör sayılmazlar. Hepsi aynı klasman.
Yani yukarıda belirttiğim Asus ve Aoc arasında kalmak yerine Önerdiğiniz modelin bunlardan ne gibi daha iyi yanları var?

Yani yukarıda belirttiğim ASUS ve AOC arasında kalmak yerine Önerdiğiniz modelin bunlardan ne gibi daha iyi yanları var?

Siz ViewSonic ve AOC bakmışsınız. İkisi de VA panel. AOC normalde ASUS ve ViewSonic'ten daha çok beğendiğim bir monitör markasıdır. Renk olarak kaliteli renkler sunuyor ve panel kalitesi de gayet iyi.
Fakat VA panel ghosting yapıyor. Bu yüzden alınmaz. ASUS IPS monitör ve ülkemizde 2022'de satışına başlandı. Güncel ürün çoğu zaman iyi bir tercihtir.
Normalde bu çapta monitör önerim Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR budur. Fakat çok pahalandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı