Videoda gözüken pikseller hem monitör hem de kamera ile alakalı.
27 inç 1080P'nin düşük çözünürlüklü gibi geliyor denmesinin sebebi deneyimleyen kullanıcıların daha yüksek ppı değerine alışmasından kaynaklı. Daha düşük boyutlarda uzun zamanlar boyunca 1080p monitör kullandıysan sana da öyle gelebilir.
O monitörü pek önermem. Zamanın çoğunu CS, Valorant, R6 tarzı oyunlarda geçiriyorsan 27GN750 daha iyi olur.
O zaman iki monitörü de önermem. GPU kaldırırsa XG2705-2K daha mantıklı olur.Sen hangisini önerirsin günde atıyorum 8 saat bilgisayar oynuyorum desek 5-6 saat hikayeli oyunlar 2-3 saat ise rekabetçi tarzında oyunlar oynuyorum.
O zaman iki monitörü de önermem. GPU kaldırırsa XG2705-2K daha mantıklı olur.
Hikayeli oyunlarda ağırlıklı olarak zaman geçiyorsunuz. Bu bütçeye bu kullanım amacında 1080p almak boşa masraf olur. Çoğu hikayeli oyunda değil 240, 100 üstü FPS alabileceğinizi sanmıyorum.Neden önermiyorsunuz ki.
Hikayeli oyunlarda ağırlıklı olarak zaman geçiyorsunuz. Bu bütçeye bu kullanım amacında 1080p almak boşa masraf olur. Çoğu hikayeli oyunda değil 240, 100 üstü FPS alabileceğinizi sanmıyorum.
Günün çoğunu CS'de geçirirseniz alınabilirdi.
1080p için mi 150 FPS? Arada sırada FPS türü oynasanız dahi arada sırada olduğundan deneyim olarak XG2705-2K daha iyi olur.Sistemim bu çoğu AAA oyunlarını 130 150 FPS üstü oynayabiliyorum ara sırada Valorant CS:GO gibi oyunları da oynadığım için AOC C27g2zze yi tercih ettim.
1080p için mi 150 FPS? Arada sırada FPS türü oynasanız dahi arada sırada olduğundan deneyim olarak XG2705-2K daha iyi olur.
XG2705-2 daha iyidir. Optix serisinde ölü piksel ve bulutlanma şikayetleri var.2K olarak aklımda bu vardı.
Sizin attığınız mı daha iyidir yoksa benimki mi? Ve Valorant gibi FPS oyunlarını 2K da oynasam bir şey olur mu?