AOC C27G2ZE alınır mı?

Bütçe
3000

kuwio

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
korkuluk
https://www.itopya.com/aoc-27-c27g2...-fhd-kavisli-freesync-premium-gaming-monitor/

Fiyatını hak ediyor mu? Alınır mı? Kullanan var mı? İyi mi ve attığım İtopya linkinde 4 tane model var. 23.8 inç olanlar stokta yok fakat sağdaki modeller de 100 TL. Ne farkı vardır? İsimleri falan da değişik. Anlamadım. Bu monitörün inceleme videosundaki dakika 5:46'da gözüken pikseller kameradan mı kaynaklı, yoksa monitörün kendisi mi öyle? 27 inç monitöre 1920x1080 az gelebilir diyebilirsiniz ama çoğu oyunu 1920x1080 oynayacağım için 2K önermenize gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda gözüken pikseller hem monitör hem de kamera ile alakalı.

27 inç 1080p'nin düşük çözünürlüklü gibi geliyor denmesinin sebebi deneyimleyen kullanıcıların daha yüksek PPI değerine alışmasından kaynaklı. Daha düşük boyutlarda uzun zamanlar boyunca 1080p monitör kullandıysan sana da öyle gelebilir.

O monitörü pek önermem. Zamanın çoğunu CS, Valorant, R6 tarzı oyunlarda geçiriyorsan 27GN750 daha iyi olur.

Videoda gözüken pikseller hem monitör hem de kamera ile alakalı.

27 inç 1080P'nin düşük çözünürlüklü gibi geliyor denmesinin sebebi deneyimleyen kullanıcıların daha yüksek ppı değerine alışmasından kaynaklı. Daha düşük boyutlarda uzun zamanlar boyunca 1080p monitör kullandıysan sana da öyle gelebilir.

O monitörü pek önermem. Zamanın çoğunu CS, Valorant, R6 tarzı oyunlarda geçiriyorsan 27GN750 daha iyi olur.

Zamanımın çoğu Valorant gibi oyunlarda geçmiyorda attığın monitör daha iyi gibi hem IPS panel o monitörede bir bakacağım.

İki monitördede pixel görünüşünde bir değişim olmaz değil mi AOC olanda ne görüyorsam LG'de de onu görürüm renk kalitesi hariç.

Sen hangisini önerirsin günde atıyorum 8 saat bilgisayar oynuyorum desek 5-6 saat hikayeli oyunlar 2-3 saat ise rekabetçi tarzında oyunlar oynuyorum.

Son düzenleme:
Sen hangisini önerirsin günde atıyorum 8 saat bilgisayar oynuyorum desek 5-6 saat hikayeli oyunlar 2-3 saat ise rekabetçi tarzında oyunlar oynuyorum.
O zaman iki monitörü de önermem. GPU kaldırırsa XG2705-2K daha mantıklı olur.

Neden önermiyorsunuz ki.
Hikayeli oyunlarda ağırlıklı olarak zaman geçiyorsunuz. Bu bütçeye bu kullanım amacında 1080p almak boşa masraf olur. Çoğu hikayeli oyunda değil 240, 100 üstü FPS alabileceğinizi sanmıyorum.

Günün çoğunu CS'de geçirirseniz alınabilirdi.

Hikayeli oyunlarda ağırlıklı olarak zaman geçiyorsunuz. Bu bütçeye bu kullanım amacında 1080p almak boşa masraf olur. Çoğu hikayeli oyunda değil 240, 100 üstü FPS alabileceğinizi sanmıyorum.

Günün çoğunu CS'de geçirirseniz alınabilirdi.

Sistemim bu çoğu AAA oyunlarını 130 150 FPS üstü oynayabiliyorum ara sırada Valorant CS:GO gibi oyunları da oynadığım için AOC C27g2zze yi tercih ettim.

1080p için mi 150 FPS? Arada sırada FPS türü oynasanız dahi arada sırada olduğundan deneyim olarak XG2705-2K daha iyi olur.

1080p için mi 150 FPS? Arada sırada FPS türü oynasanız dahi arada sırada olduğundan deneyim olarak XG2705-2K daha iyi olur.

2K olarak aklımda bu vardı.
Sizin attığınız mı daha iyidir yoksa benimki mi? Ve Valorant gibi FPS oyunlarını 2K da oynasam bir şey olur mu?

XG2705-2 daha iyidir. Optix serisinde ölü piksel ve bulutlanma şikayetleri var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı