AOC CQ27G2U monitör nasıldır?

SezginCoban

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bu monitör nasıldır? Yani benim çok hoşuma gitti ama teknik detayları falan nasıl bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p değil ki. 2560x1440 çözünürlüğünde.
Düzelttim hocam. CQ modeli olduğunu görmedim.
Yanında DP ve HDMI kablosu da geliyor. Ekstra adaptörü var. 2 yıl garantisi olduğu yazıyor. Bütçeniz varsa gayet güzel bir ürün. Başka önerilerde bulunacak arkadaşlar da vardır. Diyorsanız @umut palabıyık incelemesini bekleyin içiniz rahat olur alırken.

Yanında DP ve HDMI kablosu da geliyor. Ekstra adaptörü var. 2 yıl garantisi olduğu yazıyor. Bütçeniz varsa gayet güzel bir ürün. Başka önerilerde bulunacak arkadaşlar da vardır. Diyorsanız @umut palabıyık incelemesini bekleyin içiniz rahat olur alırken.
Monitör IPS panel mi özelliklerine baktığımda VA panel yazıyor. IPS panel istediğim için vazgeçmiştim o yüzden soruyorum eğer IPS ise ben de almayı düşüneceğim.

Monitör IPS panel 250cd parlaklık oranı var. IPS en canlı rengi sunan panel. 250cd parlaklık fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum. Şu an kullandığım monitörün parlaklık düzeyiyle aynı olmasından yola çıkarak söyledim. Yanında DP ve HDMI kablosu da geliyor. Ekstra adaptörü var. 2 yıl garantisi olduğu yazıyor. Bütçeniz varsa gayet güzel bir ürün. Başka önerilerde bulunacak arkadaşlar da vardır. Diyorsanız @umut palabıyık incelemesini bekleyin içiniz rahat olur alırken.
Yanlışınız var monitör VA panel

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı