A apop Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 50 27 Haziran 2021 #1 2K ve 144Hz bir monitör arıyorum ve uygun fiyatlı bir şekilde buldum bu monitörü. Sizce alınmalı mı? IPS glow veya ghosting vb. Sorunları var mıdır? İyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021
2K ve 144Hz bir monitör arıyorum ve uygun fiyatlı bir şekilde buldum bu monitörü. Sizce alınmalı mı? IPS glow veya ghosting vb. Sorunları var mıdır? İyi sosyaller.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #2 LG 27GL850-B 27" 1ms 144Hz HDMI DP Nano IPS UltraGear QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
LG 27GL850-B 27" 1ms 144Hz HDMI DP Nano IPS UltraGear QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
A apop Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 50 27 Haziran 2021 #3 monthean dedi: LG 27GL850-B 27" 1ms 144Hz HDMI DP Nano IPS UltraGear QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... C27hg70qqm modeli sizce nasıldır peki.
monthean dedi: LG 27GL850-B 27" 1ms 144Hz HDMI DP Nano IPS UltraGear QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... C27hg70qqm modeli sizce nasıldır peki.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #4 apop dedi: C27hg70qqm modeli sizce nasıldır peki. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kadar bütçeniz var iken VA panele hiç bulaşmayın. Yani benim attığım monitör gayet makul.
apop dedi: C27hg70qqm modeli sizce nasıldır peki. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kadar bütçeniz var iken VA panele hiç bulaşmayın. Yani benim attığım monitör gayet makul.
A apop Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 50 27 Haziran 2021 #5 monthean dedi: Hocam bu kadar bütçeniz var iken VA panele hiç bulaşmayın. Yani benim attığım monitör gayet makul. Genişletmek için tıkla... Ben o önerdiğim monitörü 2.el buldum bütçem 3.5k değil yani 2.5 belki biraz üstüne çıkarım ikisini de 2500e buldum.
monthean dedi: Hocam bu kadar bütçeniz var iken VA panele hiç bulaşmayın. Yani benim attığım monitör gayet makul. Genişletmek için tıkla... Ben o önerdiğim monitörü 2.el buldum bütçem 3.5k değil yani 2.5 belki biraz üstüne çıkarım ikisini de 2500e buldum.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #6 https://www.hepsiburada.com/lg-27gl83a-27-ultragear-g-sync-qhd-ips-1ms-oyun-monitoru-p-HBCV00000BL9IY?magaza=nidaelektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67 Bunu da satın alabilirsiniz ayrıca hocam. İkisi de gayet başarılı 2K monitörler. Buyurun hocam yukarıdakinin sıfırını bu fiyata buldum. Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Son düzenleme: 27 Haziran 2021
https://www.hepsiburada.com/lg-27gl83a-27-ultragear-g-sync-qhd-ips-1ms-oyun-monitoru-p-HBCV00000BL9IY?magaza=nidaelektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67 Bunu da satın alabilirsiniz ayrıca hocam. İkisi de gayet başarılı 2K monitörler. Buyurun hocam yukarıdakinin sıfırını bu fiyata buldum. Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com
A apop Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 50 27 Haziran 2021 #7 monthean dedi: https://www.hepsiburada.com/lg-27gl83a-27-ultragear-g-sync-qhd-ips-1ms-oyun-monitoru-p-HBCV00000BL9IY?magaza=nidaelektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67 Bunu da satın alabilirsiniz ayrıca hocam. İkisi de gayet başarılı 2K monitörler. Buyurun hocam yukarıdakinin sıfırını bu fiyata buldum. Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için. monthean dedi: https://www.hepsiburada.com/lg-27gl83a-27-ultragear-g-sync-qhd-ips-1ms-oyun-monitoru-p-HBCV00000BL9IY?magaza=nidaelektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67 Bunu da satın alabilirsiniz ayrıca hocam. İkisi de gayet başarılı 2K monitörler. Buyurun hocam yukarıdakinin sıfırını bu fiyata buldum. Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam peki bizzat kullandınız mı monitörü forumlara baktım 1 2 kişi bazen renkleri en yakın renge dönüştürdüğü gibi bir söylemde bulunmuş. Son düzenleme: 27 Haziran 2021
monthean dedi: https://www.hepsiburada.com/lg-27gl83a-27-ultragear-g-sync-qhd-ips-1ms-oyun-monitoru-p-HBCV00000BL9IY?magaza=nidaelektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67 Bunu da satın alabilirsiniz ayrıca hocam. İkisi de gayet başarılı 2K monitörler. Buyurun hocam yukarıdakinin sıfırını bu fiyata buldum. Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için. monthean dedi: https://www.hepsiburada.com/lg-27gl83a-27-ultragear-g-sync-qhd-ips-1ms-oyun-monitoru-p-HBCV00000BL9IY?magaza=nidaelektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67 Bunu da satın alabilirsiniz ayrıca hocam. İkisi de gayet başarılı 2K monitörler. Buyurun hocam yukarıdakinin sıfırını bu fiyata buldum. Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam peki bizzat kullandınız mı monitörü forumlara baktım 1 2 kişi bazen renkleri en yakın renge dönüştürdüğü gibi bir söylemde bulunmuş.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #8 apop dedi: Teşekkür ederim yardımınız için. Hocam peki bizzat kullandınız mı monitörü forumlara baktım 1 2 kişi bazen renkleri en yakın renge dönüştürdüğü gibi bir söylemde bulunmuş. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şuanda kullanıyorum hocam. apop dedi: Teşekkür ederim yardımınız için. Hocam peki bizzat kullandınız mı monitörü forumlara baktım 1 2 kişi bazen renkleri en yakın renge dönüştürdüğü gibi bir söylemde bulunmuş. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz olay sanırım IPS glow olayı kullanan tecrübeli biri burada yorumlamış hocam. Son düzenleme: 27 Haziran 2021
apop dedi: Teşekkür ederim yardımınız için. Hocam peki bizzat kullandınız mı monitörü forumlara baktım 1 2 kişi bazen renkleri en yakın renge dönüştürdüğü gibi bir söylemde bulunmuş. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şuanda kullanıyorum hocam. apop dedi: Teşekkür ederim yardımınız için. Hocam peki bizzat kullandınız mı monitörü forumlara baktım 1 2 kişi bazen renkleri en yakın renge dönüştürdüğü gibi bir söylemde bulunmuş. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz olay sanırım IPS glow olayı kullanan tecrübeli biri burada yorumlamış hocam.
A apop Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 50 27 Haziran 2021 #9 monthean dedi: Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şu anda kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör hakkında çok kötü yorumlar var emin olamadım. monthean dedi: Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şu anda kullanıyorum hocam. Bahsettiğiniz olay sanırım IPS glow olayı kullanan tecrübeli biri burada yorumlamış hocam. Eki Görüntüle 1085340 Genişletmek için tıkla...
monthean dedi: Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şu anda kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör hakkında çok kötü yorumlar var emin olamadım. monthean dedi: Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şu anda kullanıyorum hocam. Bahsettiğiniz olay sanırım IPS glow olayı kullanan tecrübeli biri burada yorumlamış hocam. Eki Görüntüle 1085340 Genişletmek için tıkla...