![]()
LG 27GL850-B 27" 1ms 144Hz HDMI DP Nano IPS UltraGear QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam bu kadar bütçeniz var iken VA panele hiç bulaşmayın. Yani benim attığım monitör gayet makul.C27hg70qqm modeli sizce nasıldır peki.
Hocam bu kadar bütçeniz var iken VA panele hiç bulaşmayın. Yani benim attığım monitör gayet makul.
Bunu da satın alabilirsiniz ayrıca hocam. İkisi de gayet başarılı 2K monitörler.
Buyurun hocam yukarıdakinin sıfırını bu fiyata buldum.
Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bunu da satın alabilirsiniz ayrıca hocam. İkisi de gayet başarılı 2K monitörler.
Buyurun hocam yukarıdakinin sıfırını bu fiyata buldum.
Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şuanda kullanıyorum hocam.Teşekkür ederim yardımınız için.
Hocam peki bizzat kullandınız mı monitörü forumlara baktım 1 2 kişi bazen renkleri en yakın renge dönüştürdüğü gibi bir söylemde bulunmuş.
Bahsettiğiniz olay sanırım IPS glow olayı kullanan tecrübeli biri burada yorumlamış hocam.Teşekkür ederim yardımınız için.
Hocam peki bizzat kullandınız mı monitörü forumlara baktım 1 2 kişi bazen renkleri en yakın renge dönüştürdüğü gibi bir söylemde bulunmuş.
Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şu anda kullanıyorum hocam.
Kullanmadım ama markanın 24GN650-B monitörünü şu anda kullanıyorum hocam.
Bahsettiğiniz olay sanırım IPS glow olayı kullanan tecrübeli biri burada yorumlamış hocam.
Eki Görüntüle 1085340
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.