Samsung LC32JG50QQMXUF 32" 144Hz 4ms (HDMI+Display) QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dediniz ki HDR destekleyen oyun var o yüzden 700TL değmez demişsiniz ben de diyorum ki RT destekleyen oyun da az ama RTX almışsınız ondan bahsediyorum.
Dediniz ki HDR destekleyen oyun var o yüzden 700TL değmez demişsiniz ben de diyorum ki RT destekleyen oyun da az ama RTX almışsınız ondan bahsediyorum.
Gerçekten konuyu uzatacaksanız peki öyle olsun. Benim böyle bir sistemi toplama imkânım vardı uzun ömürlü güncel bir sistem olsun diye bu ekran kartını tercih ettim istersem şuan üst modellerine yükseltme imkânım da var fakat bu benim işimi görüyor. Gerçekten yaptığınız yorumu çok saçma buldum HDR ile RTX teknolojini karşılaştırmanız çok saçma Nvida'nın en güncel kartları bu seri olduğu için bundan birkaç sene sonra sizde RTX serisi grafik kartına geçmek zorunda kalacaksınız çünkü GTX serisine yeni ekran kartı gelmeyecek. Açıklamamı yaptığıma göre rica etsem arkadaşın konusuna yardımcı olalım.
Asus monitör almasına katılıyorum çünkü Asus çok kaliteli bir marka fakat bu modeli uygun bulmuyorum. Eğer monitörü kullanım amacı içerisinde oyun dışında günlük kullanımda varsa renk kalitesi ile Samsung piyasanın renk anlamında en kaliteli ürünlerini üretiyor onlara da yönelebilir fakat kullanım amacı oyun ağırlıklı ise Asus en mantıklısı olacaktır.
Kendi monitörüm de Samsung LC27JG54 gayet memnunum.
Bende bu aoc model var daha dusuk bi fiyata aldım 2k oynayacaksan ayarlar yuksek piksel falan yok memnunum taş gibi zaten dibinde bakacaksanda rahatsız olursun buyuk ekranda mesafenide ayarladın mı görüntü kaymak
Samsung LC32JG50QQMXUF 32" 144Hz 4ms (HDMI+Display) QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!