3500TL'ye ulaşabilirseniz Asus alın çok kasmaya gerek yok.Arkadaşlar tartışmayı benim lehime çevirsek daha iyi olmaz mı? Ne alsın bu arkadaş, kafam daha da çok karıştı.
![]()
Üzgünüm ama bunun konumuzla ne âlâkası var konuyu saptırıyorsunuz. Benim sistemim sizi ilgilendirmiyor lütfen konuya yönelin.RTX destekleyen oyun sayısı da iki elimin parmaklarını geçmiyor ancak bakıyorum ki siz RTX almışsınız.
Atmış olduğum Samsung monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?Arkadaşlar tartışmayı benim lehime çevirsek daha iyi olmaz mı? Ne alsın bu arkadaş, kafam daha da çok karıştı.
![]()
Üzgünüm ama bunun konumuzla ne alakası var konuyu saptırıyorsunuz.
Gerçekten konuyu uzatacaksanız peki öyle olsun. Benim böyle bir sistemi toplama imkânım vardı uzun ömürlü güncel bir sistem olsun diye bu ekran kartını tercih ettim istersem şuan üst modellerine yükseltme imkânım da var fakat bu benim işimi görüyor. Gerçekten yaptığınız yorumu çok saçma buldum HDR ile RTX teknolojini karşılaştırmanız çok saçma Nvida'nın en güncel kartları bu seri olduğu için bundan birkaç sene sonra sizde RTX serisi grafik kartına geçmek zorunda kalacaksınız çünkü GTX serisine yeni ekran kartı gelmeyecek. Açıklamamı yaptığıma göre rica etsem arkadaşın konusuna yardımcı olalım.Dediniz ki HDR destekleyen oyun var o yüzden 700TL değmez demişsiniz ben de diyorum ki RT destekleyen oyun da az ama RTX almışsınız ondan bahsediyorum.
Asus monitör almasına katılıyorum çünkü Asus çok kaliteli bir marka fakat bu modeli uygun bulmuyorum. Eğer monitörü kullanım amacı içerisinde oyun dışında günlük kullanımda varsa renk kalitesi ile Samsung piyasanın renk anlamında en kaliteli ürünlerini üretiyor onlara da yönelebilir fakat kullanım amacı oyun ağırlıklı ise Asus en mantıklısı olacaktır.Yardımcı olacak bir şey yok dediğim gibi istediğini alsın ama ASUS alması en mantıklısı. Monitör çok yeni bir monitör HDR desteği var daha ne olsun.
@curiousoftech görüşünü merak ediyorum, rica etsem fikrini paylaşır mısın?
Atmış olduğum Samsung monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?
Samsung LC32JG50QQMXUF 32" 144Hz 4ms (HDMI+Display) QHD Fiyatı
Samsung LC32JG50QQMXUF 32" 144Hz 4ms (HDMI+Display) QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.