AOC CU34G2XP 60Hz görüntü veriyor

YiğitAli

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün AOC CU34G2XP kodlu 180Hz 4K 34' Gaming monitor aldım. Normalde Lenovo laptop kullanıyorum ve display girişi yok maalesef. HDMI ile bağladığımda 4K çözünürlükte 180 Hz alamadığımı hatta 60 Hz aldığımı fark ettim. Çözünürlüğü 1080p aldığımda anca 100 veya 120 Hz oluyor.

Bu konu ile ilgili ne yapabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör markası modeli hakkında bilgi sahibi değilim.Fakat HDMİ bağlantı çoğu monitör modelinde vaad edilen Hz i vermiyor.Bende 200hz bir monitör kullanıyorum.Display bağlandığımda alıyorum.HDMİ bağladığımda 140-160 arası kalıyor.Edindiğim tecrübeyi aktardım bir araştırın derim.Konu dışında aldığınız satıcı ile görüşün videolar hazırlayın ve değişim isteyin.

Arkadaşlar merhaba. Bugün AOC CU34G2XP kodlu 180Hz 4K 34' Gaming monitor aldım. Normalde Lenovo laptop kullanıyorum ve display girişi yok maalesef. HDMI ile bağladığımda 4K çözünürlükte 180 Hz alamadığımı hatta 60 Hz aldığımı fark ettim. Çözünürlüğü 1080p aldığımda anca 100 veya 120 Hz oluyor.

Bu konu ile ilgili ne yapabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Muhtemelen kablodan dolayı. Kablonuzun HDMI sürümü ne?

2.0 vs yazmıyor eski sürüm olabilir. Üst sürüm bir kablo alsam sorun çözülebilir mi?

Arkadaşlar sorunu ekte paylaştığım kablo ile çözdüm. Eğer laptopunuzda USB C girişi varsa (thunderbolt destekliyor olması lazım)b bir taraf USB C diğer taraf display girişi.

Bu kablo ile denedim ayarlarda direk kendisi 4k çözünürlük 180hz olarak ayarlandı.

Sorunu yaşayan arkadaşlar buna benzer bir kablo ile sorunu çözebilirler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü .png
    Ekran görüntüsü .png
    780,5 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı