AOC E2270SWHN nasıldır?

LG 21,5" 22MK430H Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Evet seni bekliyorum git al hadi. Rakamlara takılmışsın ama demek istediğimi anlamamışsın. Arkadaş sanki bilmiyor mu daha iyisini almayı? Bütçesine uygun olanı tercih etmiş ve "Kötü bir tercih mi yaptım?" diye soruyor sadece.
Bütçesi yüksek olsa daha iyisini alırdı, peki aynı bütçede daha iyisi varken neden kötüsünü tercih etsin ? Ve evet ''KÖTÜ TERCİH'' yapmış. @Oreki 'nin dediği monitörü alabilirdi ? Daha fazlada tartışamam senle konu başka yerlere gidiyor çünkü.

Şuan cevaplıyorum kusura bakmayın.

Öncelikle bende zaten BenQ alacaktım fakat Vatan Bilgisayar yine birşey yaptı ve parayı bana peşin ödemek yerine 5 taksit ödeyeceğini söyledi. (iade fiyatını) Ben alırken tek çekim yapmıştım fakat bana 5 taksit ile ödeyeceklerini söylüyorlar. Bende mecburen iade kuponu ile farklı bir monitör aldım. Bunu seçtim.

Monitör şuan geldi gerçekten kötü bir monitörmüş onu yeni anladım. Siyah yerler gri gözüküyor. Çok parlak gözüküyor. Ayarlardan ayarlıyorum kontrastı vs. Yine aynı değişen birşey yok. Elimde olsa bende BenQ alacaktım.

Ya monitörün yanında driver cdsi çıkmıştı. Benim bilgisayarımda cd okuyucu yok. İnternetten driverini indirdim onla ilgili olabilir mi?
Beyler sizce servisi arayıp bi sorayım mı anlatayım durumu. Arayacaksamda kimi arayayım yani vatanımı yoksa AOC teknik servisi varsa orayımı arayayım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı