FM26 alınır mı?

Bütçe
2023.86

xianfw

Femtopat
Daha fazla  
Özellikle şu an indirimdeyken almak istediğim oyunlardan biri fakat hiç FM oyunu oynamadım, çok zorlanıp oyunu salar mıyım onu düşünüyorum ve böyle futbol ve uzun soluklu sıkılmadan rahat 150-200 saat üzeri oynayabileceğim oyun olduğundan alasım var. Almazsamda yine böyle uzun soluklu oyun öneriniz var mı? Ya da bütçeme uyan bir kulaklık almayı düşünüyorum en son tercih olarak yine öneriniz varsa düşünebilirim. (Bütçe tam olarak 2023.86 TL)

Biz abimle oynuyoruz. Daha çok o konunun uzmanı ama gayet güzel olmuş bence. Göztepemin başına geçtim böyle bir sezonda çok iş yaptık. Ama bence bunun yerine 150-200 saat diyorsan Baldur's Gate 3 almalısın.

İlla 150-200 saat değil de hani 20 saat oynayıp bırakacağım bir oyun olmasın istiyorum ve Baldur's Gate 3 hikaye odaklı olduğundan pek de ilgi alanım değil bu aralar çok fazla hikaye oyunu bitirdiğimden yoksa düşünülebilir.

İlla 150-200 saat değil de hani 20 saat oynayıp bırakacağım bir oyun olmasın istiyorum ve Baldur's Gate 3 hikaye odaklı olduğundan pek de ilgi alanım değil bu aralar çok fazla hikaye oyunu bitirdiğimden yoksa düşünülebilir.
Baldur's Gate 3 sadece hikaye odaklı bir oyun değil ki. Bambaşka bir iş. Strateji, Hikaye, Görsel deneyim, karakter çeşitliliği, yenilikçi oynanış vs. dolu dolu bir başyapıt.

Baldur's Gate 3 sadece hikaye odaklı bir oyun değil ki. Bambaşka bir iş. Strateji, hikaye, görsel deneyim, karakter çeşitliliği, yenilikçi oynanış vs. dolu dolu bir başyapıt.

Doğrudur hocam fakat şu anlık biraz hikayeli oyunlardan uzak kalmak istiyorum daha çok arkadan playlistimi açıp grind gibi takılmak istiyorum.

Doğrudur hocam fakat şu anlık biraz hikayeli oyunlardan uzak kalmak istiyorum daha çok arkadan playlistimi açıp grind gibi takılmak istiyorum.
Yani o zaman alabilirsiniz FM 26. Bence güzel ve konunun üstadı olan abim de tüm eleştirilere rağmen çok severek oynuyor hala. Ama hiç oynamadığınız için çok zorlanırsınız biraz video izleyin önceden.

Yani o zaman alabilirsiniz FM 26. bence güzel ve konunun üstadı olan abim de tüm eleştirilere rağmen çok severek oynuyor hala. Ama hiç oynamadığınız için çok zorlanırsınız biraz video izleyin önceden.

Ya şahsen eleştiriler eleştiri olsun diye yapılmış. Adamlar bazı şeyleri kolaylaştırmış bazılarını da zorlaştırmış hadi onu geçtim yeni oyun motoru zaten çok iyi FM24'ten. İşine gelmeyip eleştiri yapmışlar gibi geldi bana. Videolara bakacağım gerçekten çok zorsa bir gözden geçireceğim teşekkür ediyorum yardımınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı