AOC E2343FS için hangi adaptör gereklidir?

Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
1.785
Çözümler
19
Yer
BMW Munich, Frankfurter
Evde bir monitör var ama güç kablosu yok monitörün altında çalışması için 12V 3A adaptör istiyor sanırım. Biraz araştırma yaptım ama bulamadım. Sizler bakabilir misiniz? Yuvarlak girişli.

20210827_202913.jpg
 
Monitörün çalışıp çalışmadığını bilmiyorum bayağıdır duruyor çünkü kabloyu almadan anlama gibi bir şansım var mı?
Klasik laptop şarj cihazlarına benziyor. Bilgisayarcılarda genelde bu tip adaptörlerden bulunuyor. Dükkanları gezip bir şansınızı deneyebilirsiniz. Telefoncularda bile olabilir.
 
Klasik laptop şarj cihazlarına benziyor. Bilgisayarcılarda genelde bu tip adaptörlerden bulunuyor. Dükkanları gezip bir şansınızı deneyebilirsiniz. Telefoncularda bile olabilir.

Bu şekilde bir girişi var.
20210827_210236.jpg

Bir de kablo ucunun monitör girişine küçük gelme gibi bir olay yaşar mıyım?
 
Son düzenleme:
5.5mm dışı içi 2.5mm olarak gösteriyor attığım kabloda. Ölçerseniz kesin bir cevap bulabiliriz ama yüksek olasılıkla kablo uyumlu olacaktır. Standart oluyor bu girişler genelde.
 
En iyisi monitörü de alın ve elektronikçiye veya bilgisayarcıya gidin. Deneme şansınız da olur.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı