Evde bir monitör var ama güç kablosu yok monitörün altında çalışması için 12V 3A adaptör istiyor sanırım. Biraz araştırma yaptım ama bulamadım. Sizler bakabilir misiniz? Yuvarlak girişli.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Ucu böyle mi?
AOC e2343f, e2243fw, e2043f 12v 5a Uyumlu Adaptör
Bu site üzerinde de aynı giriş gösteriyor. GittiGidiyor üzerinden alıp deneyebilirsiniz. Olmazsa iade edersiniz.
Klasik laptop şarj cihazlarına benziyor. Bilgisayarcılarda genelde bu tip adaptörlerden bulunuyor. Dükkanları gezip bir şansınızı deneyebilirsiniz. Telefoncularda bile olabilir.Monitörün çalışıp çalışmadığını bilmiyorum bayağıdır duruyor çünkü kabloyu almadan anlama gibi bir şansım var mı?
Klasik laptop şarj cihazlarına benziyor. Bilgisayarcılarda genelde bu tip adaptörlerden bulunuyor. Dükkanları gezip bir şansınızı deneyebilirsiniz. Telefoncularda bile olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.