AOC E2352PHZ 1920x1080 olmuyor

Emre Gündağ

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Monitörü bilgisayarım tanımıyor normalde 1920x1080 olan monitörde o çözünürlük değerini göstermiyor. Ben ekran kartımın denetim masasından düzelterek o çözünürlüğe ayarladım fakat bu sefer bilgisayar açılış ekranında görüntü yarım kalıyor. Örneğin BIOS'a girmek istediğimde görüntüyü bozuyor. Bilen veya yardım edebilecek var mı?

Evet monitörümün güncelleştirmelerini yaptım ekran kartım ve diğer bütün driverlarımda güncel durumda.
@Recep Baltaş Uzun zaman önce sizin incelediğiniz bir monitördü abi bir bakarsan sevinirim :)

Son düzenleme:
Bu monitörde ne yöntem denediysem olmadı. Sorun kesin olarak driver kaynaklı. AOC'un uluslararası desteğine kadar yazdım hiçbir geri dönüş olmadı. Tek bir çözüm yolu buldum o da ses girişli VGA dönüştürücüler var HDMI'dan çeviren. Sıkıntıyı monitörün VGA girişinden bağlanarak çözebilirsiniz. Örnek ürünü de yardımcı olması açısından paylaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı