Aoc E2461FWH vs Asus VN247H?

Faruk Bayram

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki monitör arasından hangisi alınmalıdır sizce ? Nedenleri ile birlikte söyler misiniz? Amaç oyun oynamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben AOC E2461Fwh kullanıyorum memnunum . Alırken bu ikisi arasında kararsız kalmıştım mağazadan iki monitörü de inceledim . AOC un renkleri daha hoşuma gittiği için tercih ettim . Bright frame özelliğiyle renkler daha hoş görünüyor . Şuan 1080p 75 hz kullanıyorum monitörü . İncelemesi mevcut sitede .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her ikisi de oyun için gayet güzel. Aoc firmasının (en azından ben öyle biliyorum) sadece monitör işi ile uğraştığı için AOC alınabilir. Elbetteki Asus güzeldir ancak benim tercihim Aoc'dan yana olurdu.

He bir de 1 ms diye aklını çelebilirler. 2 ms ile 1 ms arasındaki farkı gözle göremezsin :)

Aoc un sallanma durumu nasıl @mali87 ? Birde 75 Hz kullanıyorum demişsin vsync açınca fps 75'e mi sabitleniyor ? Masam sağlam ama sallanmayan bir monitör lazım.

Hocam ben de bu ikisini cok arastirdim, kesinlikle aoc daha iyi. 75 Hz'e O.C oluyor ve Asus'ta cok fazla isik sizmasi var, bunda yok. Bu daha iyidir. (Telden yazdim ozur dilerim.)

Masam sağlam. O zaman Aoc almakta fayda var. Teşekkür ederim.

@mali87 videoda monitör dans ediyor. Bu seni olumsuz etkiliyor mu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı