AOC G2260VWQ6 75hz G-SYNC Alınır mı?

OnuRBayraM

Kilopat
Merhabalar,
GTX 1070 ekran kartına sahibim ve display port kablom da mevcut. Başlıkta belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum.
Acaba kullanımda ve uyumluluk konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Bilgilendirirseniz ve yorumda bulunursanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O monitörde doğrudan G-SYNC yok. Bu fiyatta bir şey alacaksanız G-SYNC biraz zor, G-SYNC isterseniz de bütçe basmanız lazım.
Monitörde FreeSync özelliği olduğu gözüküyor. Pek emin değilim fakat bildiğim kadarıyla freesync desteği olan monitörlerde G-sync özelliği açılabiliyordu. Performans mı alamam yoksa uyumlu mu değil tam anlayamadım

Monitörde FreeSync özelliği olduğu gözüküyor. Pek emin değilim fakat bildiğim kadarıyla freesync desteği olan monitörlerde G-sync özelliği açılabiliyordu. Performans mı alamam yoksa uyumlu mu değil tam anlayamadım
G-sync desteği alan freesync monitörlerde g-sync özelliğini açabilirsiniz. G-sync Desteği almış monitörler (Buradan ulaşabilirsiniz). Sizin bahsettiğiniz monitörde g-sync desteği bulunmuyor.

G-sync desteği alan freesync monitörlerde g-sync özelliğini açabilirsiniz. G-sync Desteği almış monitörler (Buradan ulaşabilirsiniz)
Evet bu listeyi kontrol etmiştim fakat bu monitörü bulamamıştım. Yine de alıp denemek istiyorum teşekkürler bakalım umarım performansta bir sıkıntı yaşamam uyumlu çalışır. Teşekkürler ilginize.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı